CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
GORE RUNNING WEAR
Til den ambitiøse løber
Dynafit er et brand for ambitiøse bjergbestigere, der har sat sig som mål at levere de mest innovative, letteste og pålidelige produkter. For Dynafit er bjergsport præstationsport, og atleter behøver teknisk avanceret beklædning til at nå til toppen. Dynafit fokuserer derfor på high tech-materialer. Lethed, hastighed, ydeevnne og teknologi er kerneværdierne hos Dynafit, og karakteriserer hver proces såvel som produkt, som komme fra brandet.

GORE RUNNING WEAR

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Gør dig klar til løbeturen

Der er intet som en god løbetur. Lyden af fødder, der rammer asfalten, og åndedrættet, der bliver tungere og tungere.GORE RUNNING WEAR Sunlight Det er her, du mærker, at du lever. For at få det meste ud af løbeturen, er det nødvendigt med det rette outfit. GORE RUNNING WEAR og CAMPZ sørger for, at du er klædt godt på, hver gang asfalten og stierne kalder.

Løbetøj til al slags vejr

Med GORE RUNNING WEAR er det danske vejr ikke en forhindring. Nu kan du løbe i al slags vejr, uden at blive kold og gennemblødt – og det er uanset om du er mand eller kvinde. Producenten bag det lækre løbetøj har nemlig sørget for at gøre deres løbetøj til damer og herrer både vind- og vandafvisende. Samtidig finder du reflekser på meget af tøjet. Således skal du heller ikke lade mørket stoppe dig. Reflekserne gør det muligt for bilister og cyklister at spotte dig, hvilket gør det mere sikkert for dig at bevæge dig ud på en løbetur efter mørkets frembrud.

Løbetøj med fri bevægelighed

Der er brugt den nyeste teknologi i udformningen af GORE RUNNING WEAR. Det har blandt andet ledt til tøj, der kan strækkes og bøjes, så det til enhver tid følger din krops linjer. Der er altså tale om tøj, der giver dig mulighed for at bevæge dig helt frit. Samtidig vejer tøjet så lidt som muligt, så det aldrig føles tyngende. Her er der på alle måder sørget for, at du kan yde dit bedste. Den høje kvalitet betyder, at vi hos CAMPZ er stolte af at kunne præsentere dig for et stort udvalg af dette lækre mærke.