Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

DISCOVERY WEEKEND | Gå på opdagelse blandt vores bedste tilbud

GORE® WEAR

GORE® har i over 30 år udviklet funktionelt tøj med det formål at gøre dine sportslige bestræbelser til uforglemmelige oplevelser. Ved at udvikle unikke teknologier har mærket konsekvent sat nye standarder inden for komfort og beskyttelse. Ved at bruge de nyeste materialeinnovationer har mærket igen lykkedes med skabe en banebrydende serie med den nye Fast Hiking-kollektion. Vær blandt de første til at opleve nye bjergeventyr med disse højteknologiske produkter fra opfinderne af GORE-TEX-produkterne.

Produktets højdepunkter

Andre kategorier

GORE® WEAR: Teknologier

Kernen i alle GORE-TEX®-tekstiler er en ekstremt tynd, permanent vandtæt, vindtæt og åndbar membran. Den indeholder over 1,4 milliarder mikroporer pr. kvadratcentimeter. Disse mikroskopiske porer er ca. 20.000 gange mindre end en dråbe vand! Dette gør GORE-TEX®-membranen absolut vandtæt. Porerne i GORE-TEX®-membranen er 700 gange større end et enkelt vanddampmolekyle, og tillader derved sved at undslippe uhindret.
GORE® WINDSTOPPER® Membrane er et ultra-tyndt beskyttende lag, der er lamineret til et letvægtsstof for total vindtæthed. Den består af den alsidige polymer PTFE (polytetrafluorethylen), som strækkes for at opnå en porestruktur. Mikroporerne er 900 gange større end vanddampmolekylerne, således at sved let kan undslippe. Takket være denne unikke membranteknologi er alle GORE® WINDSTOPPER®-produkter helt vindtætte - med samme åndbarhed som det originale tekstil.

GORE WEAR

173 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
4

Funktionelt og komfortabelt træningstøj til udendørslivet

GORE Wear er til dig, der gerne vil have, at alt dit træningstøj til udendørsbrug er funktionelt, og at du bare kan stole 100 % på, at det holder til at møde alle elementerne i naturen. Samtidig vil du gerne have, at dit tøj er komfortabelt, og du har masser af bevægelsesfrihed. Med GORE Wear får du det hele og mere til. Det er skabt til dig, der elsker at være i det fri, uanset om det er til løb, bjergbestigning, cykling, ski eller vandring. Her er noget for alle.

Virksomheden bag de banebrydende GORE-TEX® produkter

I mere end 30 år har GORE Wear designet funktionelt tøj, og de tror fuldt og fast på, at alle er i stand til at gøre ekstraordinære ting – men tøjet skal naturligvis være i orden, for at det kan ske. GORE Wear har udviklet helt særlige innovative teknologier, der gør, at standarden for beskyttelse og komfort er ekstrem høj. Det er også denne virksomhed, der er opfinderen af de revolutionerende GORE-TEX® produkter. GORE WEAR R3 Partial GoreProdukter lavet af GORE-TEX® er helt unikke, fordi de er permanent vindtætte, vandtætte og samtidig ekstremt åndbare. Det er et helt unikt materiale, og GORE-TEX® produkter er et absolut must i enhver udendørsatlets garderobe, og du kan stole på, at når der står, at produkterne fra GORE Wear er vand- og vindtætte, så mener de det ganske alvorligt.

Gør dine ekstraordinære sportspræstationer til virkelighed

Hos CAMPZ har vi en bred vifte af beklædning fra GORE Wear, der er helt perfekt til aktiviteter som løb og vandring i naturen. Du finder blandt andet lækre vind- og vandtættejakker i GORE-TEX®, der er designet til dig, der gerne trodser elementerne og tager på en våd og blæsende løbetur. Med en sådan jakke kommer du hverken til at fryse eller komme hjem, våd helt ind til benet. Du finder også et bredt udvalg af funktionelle T-shirts og toppe, der har god bevægelsesfrihed og er geniale til løbeturen. Mange af toppene og bluserne er også helt perfekte til en tur på cyklen, og du finder naturligvis også T-shirts, der er mere specifikt designet til cykling. I sortimentet finder du også vindtætte bukser, der er ideelle til en vandretur en blæsende efterårsdag. Hos CAMPZ har vi også et bredt udvalg af lange bluser, der kan bruges til næsten enhver sportslig udendørsaktivitet. Med GORE Wear har du alle muligheder for at udføre alle de ekstraordinære sportspræstationer, du altid har drømt om.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!