Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

GORE® WEAR

GORE® har i over 30 år udviklet funktionelt tøj med det formål at gøre dine sportslige bestræbelser til uforglemmelige oplevelser. Ved at udvikle unikke teknologier har mærket konsekvent sat nye standarder inden for komfort og beskyttelse. Ved at bruge de nyeste materialeinnovationer har mærket igen lykkedes med skabe en banebrydende serie med den nye Fast Hiking-kollektion. Vær blandt de første til at opleve nye bjergeventyr med disse højteknologiske produkter fra opfinderne af GORE-TEX-produkterne.

Produktets højdepunkter

Andre kategorier

GORE® WEAR: Teknologier

Kernen i alle GORE-TEX®-tekstiler er en ekstremt tynd, permanent vandtæt, vindtæt og åndbar membran. Den indeholder over 1,4 milliarder mikroporer pr. kvadratcentimeter. Disse mikroskopiske porer er ca. 20.000 gange mindre end en dråbe vand! Dette gør GORE-TEX®-membranen absolut vandtæt. Porerne i GORE-TEX®-membranen er 700 gange større end et enkelt vanddampmolekyle, og tillader derved sved at undslippe uhindret.
GORE® WINDSTOPPER® Membrane er et ultra-tyndt beskyttende lag, der er lamineret til et letvægtsstof for total vindtæthed. Den består af den alsidige polymer PTFE (polytetrafluorethylen), som strækkes for at opnå en porestruktur. Mikroporerne er 900 gange større end vanddampmolekylerne, således at sved let kan undslippe. Takket være denne unikke membranteknologi er alle GORE® WINDSTOPPER®-produkter helt vindtætte - med samme åndbarhed som det originale tekstil.

GORE WEAR

146 Produkter
Sorter efter