Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Vi rydder hylderne! | Gør et kup - Op til 70%

GORE® WEAR

GORE® har i over 30 år udviklet funktionelt tøj med det formål at gøre dine sportslige bestræbelser til uforglemmelige oplevelser. Ved at udvikle unikke teknologier har mærket konsekvent sat nye standarder inden for komfort og beskyttelse. Ved at bruge de nyeste materialeinnovationer har mærket igen lykkedes med skabe en banebrydende serie med den nye Fast Hiking-kollektion. Vær blandt de første til at opleve nye bjergeventyr med disse højteknologiske produkter fra opfinderne af GORE-TEX-produkterne.

GORE® WEAR Fast Hiking Collection

Favoritter fra Fast Hiking-kollektionen

Andre kategorier

GORE® WEAR: Teknologier

Kernen i alle GORE-TEX®-tekstiler er en ekstremt tynd, permanent vandtæt, vindtæt og åndbar membran. Den indeholder over 1,4 milliarder mikroporer pr. kvadratcentimeter. Disse mikroskopiske porer er ca. 20.000 gange mindre end en dråbe vand! Dette gør GORE-TEX®-membranen absolut vandtæt. Porerne i GORE-TEX®-membranen er 700 gange større end et enkelt vanddampmolekyle, og tillader derved sved at undslippe uhindret.
GORE® WINDSTOPPER® Membrane er et ultra-tyndt beskyttende lag, der er lamineret til et letvægtsstof for total vindtæthed. Den består af den alsidige polymer PTFE (polytetrafluorethylen), som strækkes for at opnå en porestruktur. Mikroporerne er 900 gange større end vanddampmolekylerne, således at sved let kan undslippe. Takket være denne unikke membranteknologi er alle GORE® WINDSTOPPER®-produkter helt vindtætte - med samme åndbarhed som det originale tekstil.

Produkter fra GORE® WEAR

Den nye Fast Hiking-kollektion:
Bedst udstyret i naturen


Vil du prøve noget nyt? Du har måske slet ikke engang tænk på det, men klatring til toppen af et bjerg med raske skridt kunne være din ideelle næste udfordring. Det er til netop dette formål, at GORE® WEAR har udviklet Fast Hiking-kollektionen: en række perfekt koordinerede outjakker og -bukser, som hjælper dig med at nå højder, som du aldrig troede var muligt - komfortabelt og optimalt beskyttet.

GORE® WEAR tilbyder også et stort udvalg af højfunktionelle cykel- og løbeprodukter.

GORE WEAR

168 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
3


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!