CAMPZ - Camping & outdoorshop
Gør stilen let med vores håndplukkede outfits

GOREWEAR har i over 30 år udviklet funktionelt tøj med det formål at gøre dine sportslige bestræbelser til uforglemmelige oplevelser. Ved at udvikle unikke teknologier har mærket konsekvent sat nye standarder inden for komfort og beskyttelse. Ved at bruge de nyeste materialeinnovationer har mærket igen lykkedes med skabe en banebrydende serie med den nye Fast Hiking-kollektion. Vær blandt de første til at opleve nye bjergeventyr med disse højteknologiske produkter fra opfinderne af GORE-TEX-produkterne.

Topkategorier

Produktets højdepunkter

GOREWEAR: Teknologier

Tøj med GORE-TEX SHAKEDRY™ holder dig garanteret tør. Vandet perler på overfladen, og du kan nemt ryste dråberne af dig. Tøjet er også ekstremt let, åndbart og vindtæt. Så hverken regn eller storm kan stoppe dig fra dine udendørs aktiviteter.

Uanset om du er ude alene eller sammen med dine kære, er det sidste, du ønsker, at vejret skal ødelægge dine planer. Det er her, at tøj fra GORE-TEX kommer ind i billedet: med løftet "GUARANTEED TO KEEP YOU DRY" tilbyder det pålidelig vejrbeskyttelse i mange forskellige situationer samt fremragende komfort.

Hvis du ønsker at tilbringe din tid udendørs uden at bekymre dig om vind og vejr, er tøj med GORE-TEX INFINIUM WINDSTOPPER den perfekte løsning: det er vindtæt, vandafvisende og åndbart. Med dets komfortable, funktionelle og stilfulde design er du klar til alt slags vejr.

GOREWEAR

3 Produkter
Filter
Nulstil

Størrelse

  • XS
  • S

Farve

  • grå
  • rød
  • blå

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
GOREWEAR R5 Shorts Damer, grå
GOREWEAR R5 Shorts Damer, grå grå
GOREWEAR
R5 Shorts Damer, grå
Vejl. udsalgspris 589 DKK 299 DKK
  • Versioner: EU 38
- 49 %
GOREWEAR R5 Shorts Herrer, blå
GOREWEAR R5 Shorts Herrer, blå blå
GOREWEAR
R5 Shorts Herrer, blå
Vejl. udsalgspris 589 DKK 259 DKK
  • Versioner: S
- 56 %
GOREWEAR H5 Windstopper Jakke Damer, rød
GOREWEAR H5 Windstopper Jakke Damer, rød rød
GOREWEAR
H5 Windstopper Jakke Damer, rød
Vejl. udsalgspris 2.599 DKK 1.589 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: EU 36
- 39 %

Funktionelt og komfortabelt træningstøj til udendørslivet

GORE® WEAR er til dig, der gerne vil have, at alt dit træningstøj til udendørsbrug er funktionelt, og at du bare kan stole 100 % på, at det holder til at møde alle elementerne i naturen. Samtidig vil du gerne have, at dit tøj er komfortabelt, og du har masser af bevægelsesfrihed. Med GORE® WEAR får du det hele og mere til. Det er skabt til dig, der elsker at være i det fri, uanset om det er til løb, bjergbestigning, cykling, ski eller vandring. Her er noget for alle.

Virksomheden bag de banebrydende GORE-TEX® produkter

I mere end 30 år har GORE® WEAR designet funktionelt tøj, og de tror fuldt og fast på, at alle er i stand til at gøre ekstraordinære ting – men tøjet skal naturligvis være i orden, for at det kan ske. GORE® WEAR har udviklet helt særlige innovative teknologier, der gør, at standarden for beskyttelse og komfort er ekstrem høj. Det er også denne virksomhed, der er opfinderen af de revolutionerende GORE-TEX® produkter. GORE® WEAR R3 Partial GoreProdukter lavet af GORE-TEX® er helt unikke, fordi de er permanent vindtætte, vandtætte og samtidig ekstremt åndbare. Det er et helt unikt materiale, og GORE-TEX produkter er et absolut must i enhver udendørsatlets garderobe, og du kan stole på, at når der står, at produkterne fra GORE® WEAR er vand- og vindtætte, så mener de det ganske alvorligt.

Gør dine ekstraordinære sportspræstationer til virkelighed

Hos CAMPZ har vi en bred vifte af beklædning fra GORE® WEAR, der er helt perfekt til aktiviteter som løb og vandring i naturen. Du finder blandt andet lækre vind- og vandtættejakker i GORE-TEX®, der er designet til dig, der gerne trodser elementerne og tager på en våd og blæsende løbetur. Med en sådan jakke kommer du hverken til at fryse eller komme hjem, våd helt ind til benet. Du finder også et bredt udvalg af funktionelle T-shirts og toppe, der har god bevægelsesfrihed og er geniale til løbeturen. Mange af toppene og bluserne er også helt perfekte til en tur på cyklen, og du finder naturligvis også T-shirts, der er mere specifikt designet til cykling. I sortimentet finder du også vindtætte bukser, der er ideelle til en vandretur en blæsende efterårsdag. Hos CAMPZ har vi også et bredt udvalg af lange bluser, der kan bruges til næsten enhver sportslig udendørsaktivitet. Med GORE® WEAR har du alle muligheder for at udføre alle de ekstraordinære sportspræstationer, du altid har drømt om.