CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

GOREWEAR R5

2 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

 • Herrer 2

Størrelse

 • S

Farve

 • blå

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

 • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
GOREWEAR R5 2-i-1 shorts Herrer, blå
GOREWEAR R5 2-i-1 shorts Herrer, blå blå
GOREWEAR
R5 2-i-1 shorts Herrer, blå
Vejl. udsalgspris 519 DKK 229 DKK
 • Versioner: S
- 55 %
GOREWEAR R5 2-i-1 shorts Herrer, blå
GOREWEAR R5 2-i-1 shorts Herrer, blå blå
GOREWEAR
R5 2-i-1 shorts Herrer, blå
Vejl. udsalgspris 519 DKK 189 DKK
 • Versioner: S
- 63 %
UDSALG

Køb dit træningstøj online

 

I dag er det lige så almindeligt at købe ens træningstøj i en webshop, som i en traditionel butik. CAMPZ.dk er en dansk webshop, hvis segment er aktive mennesker, der har brug for godt kvalitetstøj, der holder når de er aktive. Det gælder uanset om de løber, cykler, vandrer eller dyrker noget helt fjerde. CAMPZ.dk er en del af en større international indkøbskæde, der sikrer højkvalitetsprodukter til gode priser som f.eks.GORE® WEAR R5. CAMPZ.dk har en vision om at de derudover skal yde den bedst mulige kvalitetsservice til deres kunder.GORE® WEAR R5 Det gør de blandt andet ved at have personale, der selv er aktive i deres privatliv og derfor ved hvad det kræver af tøj og andet udstyr, for at man kan yde det maksimale.

GORE® WEAR – en smuk blanding af sport og videnskab

 

GORE® WEAR R5 er en linje af træningstøj og er resultatet af et samarbejde mellem et team af professionelle sportsudøvere og videnskabsmænd. Firmaet holder til tæt på de tyske bjerge, hvilke gør det nemmere, når nye ideer skal afprøves. Det gør det muligt at teste tøj og udstyr og sikre, at det kan holde til alt slags vejr og forhold, og dermed yde dig den bedste beskyttelse, når du er aktiv.

Vælg det rigtige tøj

 

Der er overordnet tre forskellige snit indenfor GORE® WEAR R5 og hver snit har sit eget formål, der er med til at holde dig varm, selv under de mest vanskelige forhold.

   
 • Form Fit: er designet til at sidde helt tæt ind til kroppen og absorbere og transportere den fugt, der kommer, når du er aktiv. Det er træningstøj du har på helt inderst, eller over noget tætsiddende basistøj.
 •  
 • Slim Fit: Denne linje er designet, så den følger dig og din kropsform. Det er en linje du skal bruge over dit basistøj eller over et let mellemlag.
 •  
 • Regular Fit: Denne linje sidder ikke tæt og er designet til at skulle bruges oven på basistøj eller som et tungere mellemlag af træningstøj.

Pas på dit GORE® WEAR, så holder det længere

 

Uanset hvor god kvalitet dit træningstøj er, vil det blive trist og slidt at se på med mindre at du passer godt på det. Start derfor med at undersøge vaskeanvisningerne og brug et vaskemiddel, der er udviklet til sportstøj. Undgå skyllemiddel, da det binder svedlugten til tøjet. Det er også en god ide at undgå at tørre tøjet i tørretumbler.