CAMPZ - Camping & outdoorshop
Op til 70% rabat1

Grangers

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Grangers – exceptionel god beskyttelse af tøj, fodtøj og udstyr

Med de smarte produkter fra Grangers kan du passe bedre på tøj, sko og udstyr, så det holder længere. Grangers Footwear Care KitAlle produkter er lette at anvende, og med CAMPZ’s store udvalg er der rig mulighed for at finde et produkt, der stemmer overens med dine behov.

Innovative produkter, der behandler og beskytter

Engelske Grangers har siden 1937 haft et stort sortiment af innovative produkter, der behandler og beskytter dit tøj, fodtøj og udstyr, så du har glæde af det længere og aldrig skal bekymre dig om, hvorvidt det bukker under for vejrets luner. Sortimentet dækker over sprays, vaskemidler, imprægnering, voks og meget mere. Alle produkter er fremstillet i Europa, hvilket betyder, at de lever op til høje europæiske standarder og krav til kvaliteten. Kun på den måde mener virksomheden at kunne levere produkter, de kan stå 100% inden for. På CAMPZ har vi samlet et bredt udvalg af leverandørens produkter, så du nu kan passe bedre på dine ejendele.

Forøget performance med produkter fra Grangers

Det er let og ligetil at anvende de mange produkter fra Grangers. Vaskemidler tilsættes den almindelige vask, mens sprays kommes i et tynd lag på delene, der ønskes beskyttet. Der er tale om produkter, der forlænger dine deles levetid og øger deres ydeevne. Samtidig fjernes snavs og uønsket lugte, så delene gives fornyet liv. Alle produkter er sammensat af gode ingredienser og består blandt andet af naturlige olier, sæbe, aromaer og enzymer. Aldrig har det været lettere at passe godt på sine ting.