Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

20% på alle Power Houdis - Gælder t.o.m. 25. marts

Gregory

Mountain Products
I en alder af 14 år designede Wayne Gregory sin første rygsæk som en del af et spejderprojekt. Kort tid efter mødte han Andy Drollinger på en spejdertur, grundlæggeren af San Diego California Adventure 16. Andy var imponeret over Waynes design og i løbet af de næste par år kunne man finde Wayne i nærheden af Adventure 16-fabrikken, for at købe råmaterialer og fifle med en bred vifte af ideer til rygsække. Han blev hurtigt en del af virksomheden. Dette var sådan det hele startede og i 1977 grundlagde han Gregory Mountain Products i Californien. Gregory rygsække blev hurtigt kendt som at være innovative, ergonomiske og med komfortable pasforme, og den dag i dag fortsætter jagten efter kvalitet, komfort og holdbarhed.

Rygsække fra Gregory

Vores mest populære rygsække fra Gregory

The Gregory Ultralight Pack

Gregorys rygsække har i mange år været populære på grund af deres høje kvalitet og fremragende værdi for pengene.

Med de nye Octal- og Optic-modeller sætter mærket nye vægtstandarder - disse vandre- og rejsetasker er ekstremt lette uden at gå på kompromis med pasform, funktion og holdbarhed. Gregory har udviklet en række billige, ultralette rygsække til mænd og kvinder, der ikke vil bremse dig, når du udforsker naturen, men sikkert vil hjælpe dig med hurtigere og enklere at nå dine mål.

Gregory

162 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
3

Rygsække til alle udendørsaktiviteter

Gregory specialiserer sig i at producere de bedst tænkelige rygsække til alle typer eventyrere. Hvad end du skal ud på en længere eller kortere tur eller blot skal kunne bevæge dig nemt og praktisk rundt i storbyen, har vi hos CAMPZ den rygsæk som passer til dig.

Mere end 40 års erfaring i naturen

Gennem mere end 40 år har Gregory været kendt for deres kvalitetsrygsække og har på mange måder været pionerer inden for denne kategori af udstyr til de, som elsker at bevæge sig ud i naturen. Mærket blev grundlagt med en simpel mission: At gøre menneskers færden i naturen nemmere og mere udbytterigt. Har man før befundet sig midt på en vandretur, hvor rygsækken har vist sig ikke at være komfortabel og støttende nok, ved man, hvor ødelæggende dette kan være for oplevelsen.Gregory Maven 65 Derfor er det Gregorys mål at sikre, at din krop aldrig bliver hæmmet af den vægt, du slæber rundt på. Et mål som vi gerne bakker op her hos CAMPZ ved at tilbyde disse rygsække.

Unik pasform og støtte

Du ved, at en rygsæk sidder rigtigt på dig, når det føles som om, du er iklædt den snarere end at bære på den. Dette er blevet nøglen til Gregorys vision. Ved hele tiden at udvikle teknologierne, der sørger for optimal pasform, støtte og komfort, har de løbende forbedret deres modeller og udvalg, så de dækker dine aktiviteter ind. Mange af de særlige teknologier centrerer sig om stødabsorberingen på de forskellige punkter, der har kontakt med både din ryg, lænd og skuldre. Det er en videnskab i sig selv at sørge for, at ingen af disse punkter overbelastes, og derfor ligger der utallige timers forskning og afprøvning i felten bag udviklingen af disse rygsække.

Vælg den model der passer dig

Hos CAMPZ har vi et stort udvalg af Gregory rygsække. Fra de små og praktiske modeller, der nemt kan tages med rundt i storbyen, til de helt store og rummelige, der egner sig bedst til de lange ture i naturen. Farver og designs er alsidige, og de fås i både herre- og damemodeller. Når man er ude i naturen, er det omgivelserne og vejret, der sætter dagsordenen, og mennesket som må tilpasse sig. På samme måde er forholdet mellem dig og din rygsæk. Vælg derfor én, som kan tilpasse sig din krop og lader dig nyde naturen. Når du befinder dig midt på turen, og vejret er omskifteligt, og naturen slår sine folder, vil du sætte pris på, at din rygsæk er lavet til formålet.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!