Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Gregory

Mountain Products
Folkene hos Gregory Mountain Products i Salt Lake City, Utah, er dedikeret til at udvikle udstyr, du virkelig kan stole på. De er ligesom dig og balancerer fritid, arbejde og familie, mens de forsøger at bruge så meget tid udendørs som muligt. Og ligesom dig, sender de også tonsvis af e-mails, sørger for at deres hunde får nok motion og opdager nye stier, mens aftensmaden planlægges. Denne dedikation resulterer i innovative rygsække, der er blandt de bedste, mest pålidelige og mest komfortable i verden.

Rygsække af Gregory

Nyt fra Gregory

Make:Time to reconnect!

Make:Time betyder at tage sig tid til det essentielle i livet. Sluk for telefonen, glem hverdagens stress og nyd det virkelige liv med dine venner. Fordi ingen fortæller historier om aftener, der er brugt på sofaen. Gå ud og bliv inspireret af naturen - Gregorys rygsække hjælper dig med at få mest muligt ud af denne tid. Make:Time to reconnect!

Lær mere om Gregory

MAKERS AT HEART
Gregorys rygsække er designet med håndlavede prototyper lavet af dygtige håndværkere på deres hovedkvarter i Salt Lake City, USA. Brugen af avanceret teknologi til at skabe fremtidsrettet rygsækløsninger resulterer i de mest strømlinede og pålidelige tekniske rygsække på markedet.

En betagende udsigt
Siden 2015 har Gregory været baseret ved foden af Wasatch-bjergkæden, kun få kilometer syd for Salt Lake City, Utah. Dette giver ikke blot mærkets medarbejdere en storslået udsigt over bjergkæden, men giver også fantastiske muligheder for vandreture, mountainbiking, fiskeri, skiløb og snowboarding.

Gregory-kulturen
Træd ind på Gregorys kontor på en hvilken som helst dag, og du vil se et hav af cykler, ski og snavsede sko, samt øldåser i genbrugsspanden og næsten lige så mange hunde som mennesker! Plus rygsække, selvfølgelig tonsvis af rygsække!

Bæredygtighed som en proces
Gregory betragter bæredygtighed som en proces – ikke som et slutresultat. Selv om det har været en selvfølge for mærket i lang tid, arbejder Gregory konstant på at blive endnu mere bæredygtig. At være åben, innovativ og villig til at tage risici er afgørende for at reducere deres CO2-fodaftryk og skabe de bedst mulige produkter.

Gregory

152 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
3

Rygsække til alle udendørsaktiviteter

Gregory specialiserer sig i at producere de bedst tænkelige rygsække til alle typer eventyrere. Hvad end du skal ud på en længere eller kortere tur eller blot skal kunne bevæge dig nemt og praktisk rundt i storbyen, har vi hos CAMPZ den rygsæk som passer til dig.

Mere end 40 års erfaring i naturen

Gennem mere end 40 år har Gregory været kendt for deres kvalitetsrygsække og har på mange måder været pionerer inden for denne kategori af udstyr til de, som elsker at bevæge sig ud i naturen. Mærket blev grundlagt med en simpel mission: At gøre menneskers færden i naturen nemmere og mere udbytterigt. Har man før befundet sig midt på en vandretur, hvor rygsækken har vist sig ikke at være komfortabel og støttende nok, ved man, hvor ødelæggende dette kan være for oplevelsen.Gregory Maven 65 Derfor er det Gregorys mål at sikre, at din krop aldrig bliver hæmmet af den vægt, du slæber rundt på. Et mål som vi gerne bakker op her hos CAMPZ ved at tilbyde disse rygsække.

Unik pasform og støtte

Du ved, at en rygsæk sidder rigtigt på dig, når det føles som om, du er iklædt den snarere end at bære på den. Dette er blevet nøglen til Gregorys vision. Ved hele tiden at udvikle teknologierne, der sørger for optimal pasform, støtte og komfort, har de løbende forbedret deres modeller og udvalg, så de dækker dine aktiviteter ind. Mange af de særlige teknologier centrerer sig om stødabsorberingen på de forskellige punkter, der har kontakt med både din ryg, lænd og skuldre. Det er en videnskab i sig selv at sørge for, at ingen af disse punkter overbelastes, og derfor ligger der utallige timers forskning og afprøvning i felten bag udviklingen af disse rygsække.

Vælg den model der passer dig

Hos CAMPZ har vi et stort udvalg af Gregory rygsække. Fra de små og praktiske modeller, der nemt kan tages med rundt i storbyen, til de helt store og rummelige, der egner sig bedst til de lange ture i naturen. Farver og designs er alsidige, og de fås i både herre- og damemodeller. Når man er ude i naturen, er det omgivelserne og vejret, der sætter dagsordenen, og mennesket som må tilpasse sig. På samme måde er forholdet mellem dig og din rygsæk. Vælg derfor én, som kan tilpasse sig din krop og lader dig nyde naturen. Når du befinder dig midt på turen, og vejret er omskifteligt, og naturen slår sine folder, vil du sætte pris på, at din rygsæk er lavet til formålet.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!