Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kvalitetstid med familien venter - Nyd afslappede sommerdage sammen

Gripmaster

1 Produkt
Kategorier
GRIPMASTER fra A-Z
  1. Håndtrænere
  2. Klatretræning
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
Side 1 af
1

Til dig, der elsker klatring

Er du vild med at klatre? I så fald ved du, at klatring er en udfordrende sport, der kræver mere end bare gåpåmod. Gripmaster Prohands XX HeavyDer skal benhårdt arbejde og masser af styrke til, for at blive en god klatrer. Det er derfor vi hos CAMPZ er glade for at kunne præsentere dig for Gripmaster. Et produkt, der med garanti vil hjælpe dig med at yde dit bedste.

Træningsudstyr til dine hænder

Gripmaster er det mest sælgende produkt i verden, når det kommer til træningsudstyr til dine hænder. Det er der en grund til. Modsat andre produkter, der har til formål at styrke dine fingre, hænder og håndled, lader Gripmaster dig træne en finger ad gangen. Samtidig kan du lave adskillige øvelser med kun et enkelt stykke træningsudstyr. Disse øvelser træner både dine fingre, håndled og underarme, og så er det endda sjovt og udfordrende at give sig i kast med det lækre produkt, der er udviklet af firmaet Prohands. Blandt vores udvalg på CAMPZ kan du finde udgaver med forskellige sværhedsgrader. Det betyder, at alle kan finde en udgave, der passer til deres behov. Vi har selvfølgelig også klatreudstyr som karabiner og rebbremser.

Giver dig styrke

Det innovative og banebrydende træningsudstyr bruges af alt fra klatrere til tennisspillere og guitarister verden over. I en sport eller hobby, der kræver stærke hænder, håndled og underarme, er det vigtigt at have udstyr, der giver dig den nødvendige styrke. Med Gripmaster er du ude over den problematik. Her får du træningsudstyr, der direkte forbedrer dine præstationer.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!