Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Grivel

20 Produkter
Klatregrej fra Grivel
Grivel

Grivel - Tradition siden 1818

Grivel er kendt for sine produkter af høj kvalitet inden for klatresporten. Virksomheden har en lang historie bag sig og har udviklet produkter i næsten 200 år. Tradition og innovation kombineres perfekt, og derigennem garanteres det bedste udstyr.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Grivel – til dig, der elsker vintersport

Isklatring er en sport, der kræver det rette udstyr. Med vores store udvalg af produkter fra Grivel er du hjulpet godt på vej, når isen og vintervejret kalder.

En virksomhed med 200 års erfaring

Grivel er en virksomhed med en lang historie, der går helt tilbage til år 1818. I adskillige årtier har den erfarne italienske virksomhed leveret kvalitetsudstyr til klatresport og udendørsliv, hvoraf de blandt andet opfandt nogle af de første moderne pigge til fastspænding på sko ved vandring på is eller hård sne. I dag benytter virksomheden til stadighed udelukkende de bedste materialer på markedet. I deres tilgang er de især kendte for at kombinere tradition og innovation på en elegant måde, der har ført til et stort sortiment af kvalitetsvarer. I dag forhandles deres produkter i mere end 26 lande verden over, mens produktionen fortsat finder sted i Italien.

Et stort udvalg af udstyr til isklatring

På CAMPZ har vi samlet et stort udvalg af solide og holdbare kvalitetsprodukter fra Grivel. Produkterne henvender sig primært til dig, der vild med isklatring eller fossklatring, som sporten også kaldes. Denne adrenalinsport er på alle måder for de allermest hårdføre.Grivel G10 Wide NC Det er en sport, der kræver stor styrke, koordinations- og koncentrationsevne, for ikke at nævne masser af vilje og gåpåmod. Samtidig er det nødvendigt med specialdesignet udstyr, der er udarbejdet med fokus på sporten. Netop den type udstyr får du, når du investerer i produkter fra det italienske mærke. Samtlige af produkterne er udformet med din sikkerhed for øje og gør dig i stand til at præstere bedre, når isen kalder. Som supplement til sportsudstyret tilbyder vi også huer og handsker, der holder dig varm i vintervejret.

Kraftigt udstyr, der kan klare udfordringerne

Blandt vores store udvalg af produkter fra Grivel, finder du blandt andet en lang række karabiner til alpin klatring, der alle er lavet af kraftige materialer. De mange karabiner gør op med en række udfordringer og sørger for, at du får en bedre og mere sikker oplevelse, når du klatrer. Til dig, der skal nå nye højder eller vil finde vej gennem sneen, tilbyder vi også kraftfulde pigge, der let kan spændes på vandrestøvler. Antallet af pigge varierer fra model til model, men alle er de kendetegnet ved at være lavet af letvægtsmaterialer, der ikke tynger. Vi har også isøkser, hjelme og specialdesignede rygsække, så du kan være sikker på at finde det produkt du søger til din vintersport. Vores mål er at blive din foretrukne leverandør af udstyr.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!