Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Grivel

57 Produkter
Klatregrej fra Grivel
Grivel

Grivel - Tradition siden 1818

Grivel er kendt for sine produkter af høj kvalitet inden for klatresporten. Virksomheden har en lang historie bag sig og har udviklet produkter i næsten 200 år. Tradition og innovation kombineres perfekt, og derigennem garanteres det bedste udstyr.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Grivel online

Klatresport, bjergbestigning og lignende ekstremsport er ikke for tøsedrenge! Det kan faktisk være livsfarligt, hvis man hænger på en stejl klippeside uden noget ordentligt klatreudstyr fra mærket Grivel. Men udstyr i sig selv er ikke nok. Man skal være i virkelig god fysisk form, og man skal være startet helt fra bunden – bogstaveligt talt – før man bevæger sig op i højderne eller ud på klippeafsatser. Udstyret er også afhængigt af omstændighederne. Er man højt oppe i de sne- og isdækkede Alper, så skal man have blandt andet isskruer, is hammer og eventuelt pigge på skoene, og den slags udstyr finder du hos Grivel. Grivel Air Tech EvolutionReb og karabinhager er et must de fleste steder, så man enten kan gøre sig selv fast højere oppe eller være forbundet med en klatremakker.

Grivel har næsten 200 års erfaring

Det er faktisk det italienske familiefirma, som har opfundet de såkaldte crampons, det vil sige de pigge, man kan spænde fast på sine klatrestøvler eller bjergbestigningsstøvler. Familien lavede egentlig landbrugsredskaber, men i starten af 1800-tallet kom der en stigende efterspørgsel på udstyr til klatring og bjergbestigning, så familien omlagde produktionen og kunne præsentere en af verdens første isøkser. Et udvalg af udstyr fra Grivel fås hos CAMPZ.dk, for eksempel:
  • Isøkser
  • Crampons
  • Karabinhager
  • Sikringsudstyr
Ud over udstyret fra Grivel kan CAMPZ.dk levere stort set alt andet udstyr til udendørs aktiviteter – også alt det rigtige tøj til klatring og bjergbestigning.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!