CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Grüezi-Bag Biopod DownWool Sovepose Børn, gul

ID: 1165991

Vejl. udsalgspris 2.079 DKK
1.719 DKK
- 17 %
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Grüezi-Bag Biopod DownWool Sovepose Børn, gul (citron)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Ungdomssovepose i høj kvalitet med innovativt DownWool-fyld.På trekking, vandreture og rejser har børn og teenagere også brug for god sovekomfort. For at undgå behovet for en ny model hvert år blev Biopod DownWool KidsTeen udviklet. Den vokser med barnet indtil teenagealderen og kan således bruges fra ca. 100 cm til ca. 170 cm kropshøjde.

Børnesoveposen/ungdomssoveposen er fuldt certificeret i henhold til OEKO-TEX 100! Sov bedre med Biopod DownWool KidsTeen: Det innovative DownWool-fyld, en blanding af dun og uld, kan hjælpe dig med at gøre netop det. Dunene giver fremragende isolering med lav vægt, ulden regulerer fugtbalancen i soveposen og giver et tørt klima. I et tørt og varmt klima kan kroppen bedre komme sig.

Grüezi bag tager ansvar for de ænder og får, der producerer isoleringsmaterialerne. Derfor bruges der kun uld fra alperegionen og RDS-certificerede dun. Skulle det nogensinde blive for varmt, giver den runde lynlås i fodsektionen dig mulighed for komfortabelt at stikke fødderne ud til luftning, uden at de er i snavset.Biopod DownWool KidsTeen er den optimale ledsager fra barn til teenager på de vigtigste eventyr.

Virkningsmekanisme for DownWool
DownWool er et innovativt high-end fyld fremstillet af 70% dun og 30% uld. Dunene giver en meget høj isoleringsevne ved lav vægt. Men dun isolerer kun, så længe det er tørt. Med stigende luftfugtighed reduceres dunenes isolerende effekt betydeligt. Uld har den egenskab, at det isolerer og absorberer den fugt, der opstår. Det holder dunene tørre i længere tid og bevarer dermed deres meget høje isoleringsevne.

Med den unikke blanding af DownWool opnår Grüezi Bag den bedste isolering og et perfekt tørt soveklima med en lav vægt.Søvnklimaet er i høj grad ansvarlig for søvnkvaliteten. Jo dybere og mere afslappet du sover, jo mere udhvilet og frisk er du næste morgen.

Opmærksomhed
Ved hætten blev der udeladt en løbegang, fordi soveposen er til børn, må der ikke installeres bånd, ellers ville der være mulighed for kvælning her.

Vis alle modeller fra Grüezi-Bag Biopod DownWool-serien

Specialfunktioner

STANDARD 100 af OEKO TEX

OEKO-TEX' centrale krav til STANDARD 100 har siden indførelsen i 1992 været udviklingen af testkriterier, grænseværdier og testmetoder på et videnskabeligt grundlag. Testen udføres af uafhængige OEKO-TEX-institutter på grundlag af det omfattende OEKO-TEX-katalog over kriterier. I testproceduren tager de hensyn til en lang række stoffer, både regulerede og ikke-regulerede, som kan være skadelige for menneskers sundhed. Alle komponenter i tekstilproduktet, dvs. også alle tråde, knapper og andet tilbehør, testes for skadelige stoffer.

Standard for ansvarlig dun (RDS)

Responsible Down Standard har til formål at sikre, at dun og fjer kommer fra dyr, der ikke udsættes for unødig skade. RDS er en international, frivillig standard, der omhandler dyrevelfærd i forsyningskæden for ænder og gæs og kæden af duntyper og fjer fra certificerede gårde til det endelige produkt. De enkelte steder certificeres af uafhængige certificeringsorganer ved årlige revisioner. Responsible Down Standard ejes og forvaltes af Textile Exchange. Textile Exchange er en global nonprofitorganisation.

I korte træk

Sæson
Sæson
sommer
Fyld:
Fyld:
Duck Down, Uld
sovepose
sovepose
750,00 g
Egenskaber
Egenskaber
med kompressionsstropper, vandafvisende
Højde (maks.)
Højde (maks.)
170,00 cm
Fyldkraft (cuin)
Fyldkraft (cuin)
650 cuin

Funktioner

Tilsigtet brug
Bike Travel, Trekking, Camping, Bikepacking, Trekking, Vandring
Køn
Børn
Vigtigste oplysninger
Sæson:
sommer
Kategori:
Dunsovepose
Form:
Mumieform
Fyldkraft (cuin):
650 cuin
Dunblanding (dun/fjer):
90 / 10
Funktioner
Egenskaber:
med kompressionsstropper, vandafvisende
Materiale
Yderstof:
20 denier 380T nylon
Yderstof belægning :
100 % Polyamid
Foring :
100 % Nylon
Lining belægning :
100 % Polyamid
Fyld::
Duck Down, Uld
Fyldning:
70% dun, 30% uld
Detaljer:
Fri for tekstiler af animalsk oprindelse
Vægt
sovepose:
750,00 g
Fyld::
330,00 g
Dimensioner
Sovepose (L x B1 x B2):
190 x 68 x 45
Højde (maks.):
170,00 cm
Pakkemål (L x B):
20 x 33
Bæredygtighedsstandard
Bæredygtighedscertifikater:
STANDARD 100 by OEKO-TEX, Responsible Down Standard (RDS)
Modelår
2023
Produktnummer
1165991
EAN
4260595260517

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.