CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Grüezi-Bag Biopod Wolle Marmot Comfort Sovepose, blå

ID: 1165973

Vejl. udsalgspris 2.149 DKK
1.779 DKK
- 17 %
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

  • Vælg Version
  • Vælg Version
    Left Zipper udsolgt online
    Right Zipper udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Grüezi-Bag Biopod Wolle Marmot Comfort Sovepose, blå (night blue)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Letvægtssovepose af høj kvalitet, ekstra bred i form af et tæppe, med AlmWolle by lavalan fyld til forår, sommer eller efterår. Biopod Wolle Murmeltier Comfort XXL er komfortmiraklet i Grüezi-taskens Biopod-serie og har et bredere snit i forhold til Biopod Wolle Goas Comfort. Takket være AlmWolle by lavalan-fyldningen har den et fremragende klima og meget gode isoleringsværdier takket være det andet lag Synthdown. AlmWolle fra lavalan giver varme og absorberer fugt, hvilket skaber et fremragende soveklima.

Soveklimaet er afgørende for søvnkvaliteten. Jo dybere og mere afslappet din søvn er, jo mere udhvilet er du næste morgen. Murmeltier Comfort XXL er let og har et lille pakmål. Murmeltier Comfort XXL kan bruges som sovepose eller som tæppe. Hvis du f.eks. lægger en fleecejakke i pudehullommen, giver Murmeltier Comfort XXL en pude, som ikke flytter sig. Ideelle betingelser for en afslappende søvn.

Sådan fungerer AlmWolle fra lavalan
Kroppen har brug for meget energi til at regulere sin temperatur. Fåreuld udligner klimaet og sørger derfor delvist for temperaturregulering. Den resterende energi kan bruges til at hjælpe kroppen med at komme sig. Den forarbejdede AlmWolle by lavalan, der anvendes i Biopod-soveposer, fungerer som et naturligt klimaanlæg: kroppen afgiver konstant fugt. Men når det bliver for fugtigt i soveposen, bliver kroppen meget kold, og det er ikke længere muligt at sove godt.

Uld absorberer fugten og afgiver den udad. Det sker i små mængder for at forhindre fordampningskøling. Dette regulerer temperaturen i soveposen og holder på varmen eller afkøler den, så der skabes behagelige forhold for en afslappende søvn. Uld giver også varme i fugtige omgivelser. Grüezi bag bruger uld fra får i Alperne som fyld til sin produktserie Biopod. Holdbart, naturligt, biologisk nedbrydeligt og fornybart: Fåreuld, i dette tilfælde speciel AlmWolle by lavalan, kan klippes årligt.

Specialfunktioner

STANDARD 100 af OEKO TEX

OEKO-TEX' centrale krav til STANDARD 100 har siden indførelsen i 1992 været udviklingen af testkriterier, grænseværdier og testmetoder på et videnskabeligt grundlag. Testen udføres af uafhængige OEKO-TEX-institutter på grundlag af det omfattende OEKO-TEX-katalog over kriterier. I testproceduren tager de hensyn til en lang række stoffer, både regulerede og ikke-regulerede, som kan være skadelige for menneskers sundhed. Alle komponenter i tekstilproduktet, dvs. også alle tråde, knapper og andet tilbehør, testes for skadelige stoffer.

I korte træk

Sæson
Sæson
sommer
Fyld:
Fyld:
Uld
sovepose
sovepose
1 900,00 g
Egenskaber
Egenskaber
med kompressionsstropper, vandafvisende, Kan forbindes
Højde (maks.)
Højde (maks.)
191,00 cm
Komforttemperatur (°C)
Komforttemperatur (°C)
8

Funktioner

Tilsigtet brug
Camping, Trekking, Vandring
Køn
Herrer, Damer
Vigtigste oplysninger
Sæson:
sommer
Kategori:
Helsovepose
Form:
Loft / rektangulær form
Funktioner
Egenskaber:
med kompressionsstropper, vandafvisende, Kan forbindes
Temperaturområde
Komforttemperatur (°C):
8
Grænsetemperatur:
4,00 °C
Ekstrem temperatur :
-10,00 °C
Materiale
Yderstof:
40D / 290T Nylon mini ripstop
Yderstof belægning :
100 % Polyamid
Foring :
50D / 320T polyester
Lining belægning :
100 % Polyester
Fyld::
Uld
Fyldning:
1. Lag: 85% uld, 15% polylactid / 2. Lag: 100% polyester
Detaljer:
Fri for tekstiler af animalsk oprindelse
Vægt
sovepose:
1 900,00 g
Dimensioner
Sovepose (L x B1 x B2):
225 x 95 x 95
Højde (maks.):
191,00 cm
Pakkemål (L x B):
21 x 35
Bæredygtighedsstandard
Bæredygtighedscertifikater:
STANDARD 100 by OEKO-TEX
Modelår
2023
Produktnummer
1165973
EAN
4260595260203

Kundeanmeldelser

5.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Grüezi-Bag Biopod Wolle Marmot Comfort Sovepose, blå blå
Sunny
Varm og blød
Oversat fra Tysk Til originalen
En relativt tynd, blød sovepose, der stadig opvarmes behageligt og for mig også har den perfekte bredde til at vende i din søvn Indtil videre testet mellem 8-15 * C, TOP! Den ydre skal ruster, men generede mig ikke under søvn. Lynlåse kører glat. Alt i alt en meget god sovepose, ville jeg købe den igen, men vil bestemt rejse med mig i de næste par år, kvaliteten er rigtig.
25.06.2020