CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Grüezi-Bag WellhealthBlanket Wool Deluxe, grå

ID: 1398579

Vejl. udsalgspris 1.409 DKK
1.169 DKK
- 17 %
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Grüezi-Bag WellhealthBlanket Wool Deluxe, grå (smoky blue/grey)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Kroppen har brug for meget energi til at regulere sin temperatur. Uld afbalancerer klimaet og udfører dermed en del af temperaturreguleringen. Den frie energi kan bruges til rekreation af kroppen.

Hjemme i sofaen eller ude i teltet om sommeren: Bare put dig ind i tæppet og føl dig godt tilpas. Det er nyttigt for næsten alle. Det er den ideelle rejseledsager; hvis hotellet ikke lever op til dine forventninger, vil du stadig sove godt i WellhealthBlanket Wool Deluxe. Hvem har lyst til at tage alt sengetøjet med, når man tager på en kort tur for at besøge venner? Også her vil det lette og lille WellhealthBlanket Wool Deluxe være godt. Det er også det ideelle udstyr i campingvognen eller fjeldhytten.

WellhealthBlanket Wool Deluxe har et ekstra lag Synthdown, der giver en bedre isolering.WellhealthBlanket Wool Deluxe: et allroundtæppe, som alle kan bruge på mange måder, og som hjælper dig med at slappe af og sove bedre.

Sådan fungerer AlmWolle by lavalan
Kroppen kræver en masse energi for at regulere sin temperatur. Fåreuld udligner klimaet og sørger derfor delvist for temperaturregulering.

Den resterende energi kan bruges til at hjælpe kroppen med at komme sig. Det forarbejdede AlmWolle by lavalan, der bruges i Biopod-soveposerne, fungerer som et naturligt klimaanlæg: Kroppen afgiver konstant fugt. Men når der bliver for fugtigt i soveposen, bliver kroppen meget kold, og det er ikke længere muligt at sove godt. Uld absorberer fugten og afgiver den udad. Det gør den i små mængder for at forhindre fordampningskøling. Det regulerer temperaturen i soveposen, holder på varmen eller køler, så der skabes behagelige forhold for en afslappende søvn. Uld giver også varme under fugtige forhold.

Grüezi bag bruger 100% uld fra får i Alperne som fyld i sin produktlinje, Biopod. Holdbar, naturlig, biologisk nedbrydelig og vedvarende: Fåreuld, i dette tilfælde den særlige AlmWolle fra lavalan, kan klippes hvert år.

Vedligeholdelsesinstruktioner
30°C mild wash

Specialfunktioner

STANDARD 100 af OEKO TEX

OEKO-TEX' centrale krav til STANDARD 100 har siden indførelsen i 1992 været udviklingen af testkriterier, grænseværdier og testmetoder på et videnskabeligt grundlag. Testen udføres af uafhængige OEKO-TEX-institutter på grundlag af det omfattende OEKO-TEX-katalog over kriterier. I testproceduren tager de hensyn til en lang række stoffer, både regulerede og ikke-regulerede, som kan være skadelige for menneskers sundhed. Alle komponenter i tekstilproduktet, dvs. også alle tråde, knapper og andet tilbehør, testes for skadelige stoffer.

I korte træk

PFC-fri
PFC-fri
ja
Størrelse (L x B x H)
Størrelse (L x B x H)
200 x 150
Vægt
Vægt
1 600,00 g
Anvendelse
Anvendelse
Caravaning, Campingseng
Pakkemål (L x B)
Pakkemål (L x B)
Ø 21 x 37

Funktioner

Tilsigtet brug
Camping, Livsstil/Streetwear, Fritidsaktiviteter
Køn
Herrer, Damer
Vigtigste oplysninger
Type:
Tæppe
Anvendelse:
Caravaning, Campingseng
Materiale
Fyldning:
1. Lag: 85% uld, 15% polylactid / 2. Lag: 100% polyester
Yderstof:
100% polyester
PFC-fri:
ja
Dimensioner
Størrelse (L x B x H):
200 x 150
Pakkemål (L x B):
Ø 21 x 37
Vægt:
1 600,00 g
Bæredygtighedsstandard
Bæredygtighedscertifikater:
STANDARD 100 by OEKO-TEX
Modelår
2023
Produktnummer
1398579
EAN
4260595260319

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.