CAMPZ - Camping & outdoorshop
Spar op til 60 %1 i End of Season-udsalget
null
Grüezi-Bag – Soveposer med fåreuld
Med erfaring fra sin uddannelse i en stor sportsbutik, og senere sin egen outdoorbutik, har Markus Wiesböck, grundlæggeren af Grüezi-Bag, erhvervet et væld af viden om soveposer. Han udvidede sin knowhow så meget, at han først begyndte at udvikle soveposer til andre mærker, før han fik mod til at skabe den perfekte sovepose selv. De innovative soveposer er skabt på baggrund af talrige ideer og uddybende udviklingsprocesser i den bayerske by Bad Feilnbach. Disse karakteriseres især ved et fremragende soveklima, hvilket opnås ved at tilføje fåreuld. Soveposerne fra Grüezi-Bag er med deres nye snit, iøjnefaldende mønstre, specielle kammersystemer og behagelige materialeblandinger unikke på markedet.

Grüezi-Bag

2 Produkter
Filter
Nulstil

Størrelse

  • XS

Farve

  • grå
  • rød

Bæredygtighedscertifikater

  • Responsible Down Standard (RDS) 1
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX 1

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Grüezi-Bag Biopod DownWool Summer Comfort Sovepose, grå
Grüezi-Bag Biopod DownWool Summer Comfort Sovepose, grå grå
Grüezi-Bag
Biopod DownWool Summer Comfort Sovepose, grå
2.449 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: Left ZipperRight Zipper
Grüezi-Bag The Faithful DownWool jakke Damer, rød
Grüezi-Bag The Faithful DownWool jakke Damer, rød rød
Grüezi-Bag
The Faithful DownWool jakke Damer, rød
Vejl. udsalgspris 2.399,99 DKK 1.139 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: XS
- 53 %

Vælg en Grüezi-Bag, når du vil sove godt!

Frisk luft, et syn af stjernehimlen og naturen ved sin side. Sådan har tyske Markus Wiesböck det bedst. Han er fra barnsben vant til at være udendørs med motion og naturoplevelser for øje. Derfor var det ikke underligt, at han senere i livet blev ansat i butikker, der solgte friluftsudstyr, og senere hen på fabrikker, hvor tingene blev fremstillet. Han kender så at sige alle leddene fra tegnebræt til slutprodukt ude i handlen. Som så mange andre ønskede han at blive selvstændig og selv tage styringen, hvilket lykkedes med Grüezi-Bag. Det er i dag, efter mange års research og tests, et meget efterspurgt mærke på verdensplan. Grundlæggerens mere end 20 års erfaring fra branchen har givet ham en unik indsigt, som ikke kan købes for penge. Derfor er er det også en fornøjelse at kunne præsentere en række produkter fra Grüezi-Bag på CAMPZ. Firmaet er især kendt for to produkttyper i form af soveposer og tasker. Mærkets tasker er kendetegnet ved at være yderst funktionelle. Mange af dem er forsynet med et lille spejl indvendigt på frontklappen, og ofte kan du bruge taskerne både som rygsæk eller som skuldertaske.Grüezi-Bag Biopod Praktiske lukkeløsninger, mange lommer og rum, kvalitetsmaterialer samt smarte farver og mønstre er blot nogle af kendetegnene.

Grüezi-Bag – et prisvindende mærke

Pokalskabet hos Grüezi-Bag er fyldt godt op. Men der er plads til flere priser, og de vil med sikkerhed løbende komme til. Friluftsfolk har taget mærket til sig med stor glæde. Udover tasker er firmaet i den grad også kendt for sine soveposer. Man har taget en gammel idé og ført den tilbage til sovepose-genren. Det betyder, at man er gået tilbage til at bruge fåreuld som fyld. Ulden er helt fantastisk til at holde klimaet inde i soveposen tørt. Det betyder, at du kan undgå fugtige omgivelser i soveposen, hvilket også betyder en bedre nattesøvn. Uld er også et godt isoleringsmateriale – og endnu bedre i den perfekte blanding med dun, som Grüezi-Bag har fundet frem til. Fåreuld og andedun supplerer hinanden optimalt, så du kan nyde godt af en sovepose, der først og fremmest isolerer og beskytter mod kulde, og som samtidig holdet et tørt og antibakterielt område omkring hele kroppen. Derudover er materialerne meget lette og nemme at folde sammen, så du ikke tynges af vægt, når du eksempelvis er på rygsækrejse. Der er mange fordele ved dette tyske mærke, og den største er, at du vågner veludhvilet næste morgen!