CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Højeste søvnkomfort med det nye DownWool-fyld
DownWool er et innovativt high-end fyld, der består af 70 % dun og 30 % uld. Dun har en meget høj isoleringsevne og en lav vægt. Dun isolerer dog kun, så længe det er tørt. Med stigende luftfugtighed reduceres dunets isolerende virkning betydeligt. Uld har den egenskab, at den isolerer og absorberer fugt. På denne måde forbliver dunene tørre og bevarer dermed deres meget høje isoleringsevne. Med den unikke blanding af DownWool opnår Grüezi-Bag optimal isolering og et perfekt tørt soveklima med en lav vægt. Soveklimaet er afgørende for søvnkvaliteten. Jo dybere og mere afslappet din søvn er, jo mere udhvilet er du næste morgen.

Grüezi-Bag Biopod DownWool

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Grüezi-Bag Biopod DownWool – soveposebranchen er genopfundet

En kritisk sans samt et speciale inden for outdoor-produkter har skabt positiv opmærksomhed omkring Markus Wiesböck. Manden med mere end 20 års erfaring inden for især soveposer tænker nyt og giver dig en god nattesøvn i det fri. Produktpaletten udvides løbende, og med serien Grüezi-Bag Biopod DownWool har mærket endnu engang bevist, at man er bannerfører indenfor innovativ produktion af soveposer. Siden lanceringen i 2017 har det populære soveposedesign vundet priser grundet deres evne til at tilpasse sig klimaet. Enhver soveoplevelse er gjort komfortabel takket være en helt unik materialesammensætning. Naturdun er godt, når der skal holdes på varmen. Bliver omgivelserne fugtige, kan dun alene ikke stå distancen. I den forbindelse har Grüezi-Bag skabt en kombination, der også indeholder uld. Helt specifikt består Grüezi-Bag Biopod DownWool af 70 procent dun og 30 procent uld. Grüezi-Bag Biopod DownWool Subzero 185Dun er det perfekte fyldmateriale til soveposer, da det både er blødt, isolerende, luftigt og let. Når det udsættes for høj luftfugtighed, falder det sammen, så isoleringsgraden forringes. Netop her går uldsammensætningen ind og kompenserer, så fylde og kuldebeskyttelse opretholdes maksimalt. Dermed får du en sovepose, der egner sig til mange forskellige vejrtyper. Gå blot efter den model, der passer til de temperaturer, som du skal ud og begive dig rundt i.

Hold på varmen natten lang med dun og uld!

Det er ikke kun selve indmaden og soveposernes fyld, der udgør komforten. Masser af funktionalitet sikrer komfort hele vejen rundt om soveposerne, som du naturligvis finder hos CAMPZ. Åndbart og vandafvisende nylon højner dit velvære, når du ligger i teltet om natten på vej mod drømmeland. Poserne vejer ikke meget, og samtidig kan de pakkes ned, så de ikke fylder mere end en komprimeret pølse – helt ideelt til rygsækrejser, festivaler og andre eventyr, hvor vægt er en afgørende faktor. Også miljøet er en vigtig del af processerne hos det tyske mærke. Derfor er Grüezi-Bag Biopod DownWool også fremstillet under humane vilkår. Det betyder dun og uld, der lever op til certificerede standarder, så ingen dyr lider overlast eller udnyttes. Alt foregår på naturens præmisser og kommer derfor også dig til gode, når du går til ro i det fri. Økologi og harmløse materialer er en fast del af soveposerne, da naturen netop har førsteprioritet i alle led. Nyd godt af detaljer som justerbar hætte, hvid lynlås, der kan ses i mørke, indvendige lommer, fodventilation og meget andet, når du investerer i en sovepose fra serien Grüezi-Bag Biopod DownWool.