CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Grüezi-Bag Biopod Wool Survival Sovepose, oliven

ID: 1165970

Vejl. udsalgspris 2.449 DKK
2.029 DKK
- 17 %
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Grüezi-Bag Biopod Wool Survival Sovepose, oliven (greenery)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Den perfekte sovepose til alle dem, der nyder at sove tæt på naturen og ønsker at trodse alle modgang Biopod Wolle Survival er fugtbestandig og kan derfor bruges stort set overalt. Uldfyldet fungerer som et naturligt klimaanlæg og sikrer dermed et fremragende soveklima. Den forstærkede yderskal beskytter mod snavs og fugt. Det praktiske, innovative fodventilationssystem giver dig mulighed for at stikke fødderne ud af soveposen, uden at de skal ligge på beskidt jord. En anden lille, men smart detalje er den integrerede pude lomme. Du skal blot sætte en fleecejakke i, og så har du en sikker pude, der ikke flytter sig.

De førsteklasses fordele ved Biopod Wolle Survival
Det integrerede 3D-myggenet gør det slut med at blive forstyrret af de besværlige insekter: Nettet er spændt op over hovedet ved hjælp af to små runde buestænger og giver dig således perfekt beskyttelse mod disse små ubudne gæster. Nettet kan opbevares i den praktiske lomme på sækken. Survival's ydre skal er særlig robust og modstandsdygtig og er desuden udstyret med gummigreb på undersiden. Dette forhindrer den irriterende vane med at soveposen glider af termomåtten, selv på ujævnt underlag.

Komforttemperaturområdet for en sovepose med AlmWolle by lavalan, dvs. det temperaturområde, inden for hvilket du ikke føler kulde, men på den anden side heller ikke sveder, er enormt stort. Uld har også antibakterielle egenskaber og er en vedvarende og biologisk nedbrydelig ressource. AlmWolle by lavalan til Grüezi-tasken kommer udelukkende fra får, der lever i Alperne. Soveposen er let og lille at pakke sammen. Den perfekte ledsager til dit næste eventyr.

Sådan fungerer AlmWolle fra lavalan
Kroppen har brug for meget energi til at regulere sin temperatur. Fåreuld udligner klimaet og sørger derfor delvist for temperaturregulering. Den resterende energi kan bruges til at hjælpe kroppen med at komme sig. Den forarbejdede AlmWolle by lavalan, der anvendes i Biopod-soveposer, fungerer som et naturligt klimaanlæg: kroppen afgiver konstant fugt. Men når det bliver for fugtigt i soveposen, bliver kroppen meget kold, og det er ikke længere muligt at sove godt.

Uld absorberer fugten og afgiver den udad. Det sker i små mængder for at forhindre fordampningskøling. Dette regulerer temperaturen i soveposen og holder på varmen eller afkøler den, så der skabes behagelige forhold for en afslappende søvn. Uld giver også varme i fugtige omgivelser. Grüezi bag bruger 100 % uld fra får i Alperne som fyld til sin produktserie Biopod. Holdbart, naturligt, biologisk nedbrydeligt og fornybart: Fåreuld, i dette tilfælde speciel AlmWolle by lavalan, kan klippes årligt.

Vis alle modeller fra Grüezi-Bag Biopod Wool-serien

Specialfunktioner

STANDARD 100 af OEKO TEX

OEKO-TEX' centrale krav til STANDARD 100 har siden indførelsen i 1992 været udviklingen af testkriterier, grænseværdier og testmetoder på et videnskabeligt grundlag. Testen udføres af uafhængige OEKO-TEX-institutter på grundlag af det omfattende OEKO-TEX-katalog over kriterier. I testproceduren tager de hensyn til en lang række stoffer, både regulerede og ikke-regulerede, som kan være skadelige for menneskers sundhed. Alle komponenter i tekstilproduktet, dvs. også alle tråde, knapper og andet tilbehør, testes for skadelige stoffer.

I korte træk

Sæson
Sæson
sommer
Fyld:
Fyld:
Uld
sovepose
sovepose
1 900,00 g
Egenskaber
Egenskaber
vandafvisende, med kompressionsstropper
Højde (maks.)
Højde (maks.)
185,00 cm
Komforttemperatur (°C)
Komforttemperatur (°C)
4

Funktioner

Tilsigtet brug
Trekking, Camping
Køn
Herrer, Damer
Vigtigste oplysninger
Sæson:
sommer
Kategori:
Helsovepose
Form:
Mumieform
Funktioner
Egenskaber:
vandafvisende, med kompressionsstropper
Temperaturområde
Komforttemperatur (°C):
4
Grænsetemperatur:
-1,00 °C
Ekstrem temperatur :
-17,00 °C
Materiale
Yderstof:
40 denier nylon mini ripstop
Yderstof belægning :
100 % Polyamid
Foring :
50D / 320T polyester
Lining belægning :
100 % Polyester
Fyld::
Uld
Fyldning:
Overside: 1. Lag: 85% uld, 15% polylactid / 2. Lag: 100% polyester / fyld Underside: 100% polyester
Detaljer:
Fri for tekstiler af animalsk oprindelse
Vægt
sovepose:
1 900,00 g
Dimensioner
Sovepose (L x B1 x B2):
215 x 78 x 50
Højde (maks.):
185,00 cm
Pakkemål (L x B):
39 x 21 x 21
Bæredygtighedsstandard
Bæredygtighedscertifikater:
STANDARD 100 by OEKO-TEX
Modelår
2023
Produktnummer
1165970
EAN
4260595260487

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.