Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


GSI

(110 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
GSI

GSI - Det handler om naturen, resten er meningsløst

For næsten 20 år siden arbejde GSI Outdoors på at udvikle det bedste service til udendørs brug. Og med en vis succes: Produkterne af GSI Outdoors kombinerer funktionalitet med elegant design og repræsenterer den højeste kvalitet. Ikke mindst fordi de nyder stor popularitet i hele verden!

SORTER EFTER
Side1af
2
 
SORTER EFTER
Side1af
2

GSI udstyr på campz.dk

GSI Outdoors er et moderne amerikansk mærke, som producerer outdoor-udstyr i høj kvalitet, primært med fokus på madlavning i det fri. På camping og vandreture lever man på naturens præmisser, og al udstyr er udvalgt udfra forudsætningen at det er let og kan holde til lidt af hvert. Måltiderne består som regel af få, simple ingredienser, som er belejlige at have med i rygsækken. Krydringen er begrænset og kulinarisk måske i virkeligheden en anelse primitiv, men man accepterer det, nyder den omgivende natur, og kalder det 'en del af oplevelsen' at maden er kedelig. GSI lanterneOm morgenen kan man træde ud af sit telt, indånde frisk og klar morgenluft og se frem til en kop halvsur pulverkaffe, som 'en del af oplevelsen'.

Historien

I 1985 flyttede en gruppe på tre søskende fra den fransktalende del af Canada til San Diego i Californien, hvor de grundlagde GSI. I begyndelsen fremstillede de nogle få stykker blå emaljeservice og et par ting til madlavning over lejrbål, men GSI Outdoors voksede støt og udvidede hurtigt både design, produktion, salg og marketing, og rækken af udendørs kogegrej, service og udstyr blev både større og mere innovativ. Hos GSI Outdoors bliver alle produkter designet og produceret ud fra en filosofi om at friluftsliv skal være sjovt. Produkterne er brugbare og af høj kvalitet. De er ikke fremstillet af nye og usandsynlige materialer, som du ikke før har hørt om, men tværtimod af kendte, pålidelige materialer, som har bevist at de egne sig til formålet. GSI Outdoors' ambition er ikke at opfinde dingenoter til formål som ingen før har tænkt nødvendige, men at kreere den bedst mulige udgave af udstyr, som andre enten har opgivet at forbedre, eller bare ikke har tænkt var umagen værd. Produkterne inviterer til sjov og søger at gøre friluftslivet lettere og mindre kompromisfyldt. GSI Outdoors er et lille privateget familieforetagende, som sætter en stor ære i ikke at være forpligtet overfor en gruppe anonyme aktieindehavere eller en stor bestyrelse. De skal ikke leve op til forretningsmæssige krav fra andre end sig selv, forhandlere og kunder, hvilket giver friheden og fleksibiliteten til at kunne stille de behov som kunderne og naturen stiller. Blandt de mange produkter, som kan findes på CAMPZ.dk, er f.eks. vinglas på stilk. Glassene er lavet af rustfrit stål og kan skilles ad og samles med stilken inde i selve glasset, så de optager mindst muligt plads i oppakningen.

At tage kaffe alvorligt

GSI producerer en lang række produkter der kan gøre dig til din egen barista på farten. Kaffe er en væsentlig del af mange menneskers dagligdag, og det kan være svært at efterlade sin indre kaffeentusiast derhjemme, når man ser frem til et par dage i det fri væk fra sin sædvanlige rutine. På CAMPZ.dk kan du finde GSI Outdoors produkter til ethvert moccamæssigt ambitionsniveau. Er du tilfreds med pulverkaffen findes kedler i diverse størrelser til at koge vand over bål eller gasblus.GSI Pinnacle Base Camper Der findes kopper med filterholdere, så du kan lave kaffen direkte i det thermokrus du senere kan drikke den af, eller filterholdere solgt separat, som kan foldes sammen til at optage mindst muligt dyrebar plads i en oppakning. Flotte kaffekander af emalje med et indbygget filter, men også hårdføre espressokander af rustfrit stål, som kan holde til lidt af hvert og laver en formidabel kop kaffe. H2O Lite fra GSI er vandflasker i blødt plastic, som er helt flade når de er tomme. Vand er enormt vigtigt på vandreture og under andre fysisk udmattende aktiviteter, og det kan være ubelejligt at slæbe rundt på tomme vanddunke. Disse kan foldes sammen, så de praktisk talt ikke fylder noget, når de ikke er i brug. De er lette og har en praktisk drikketud, som ikke lækker, og så fås de både til 1L og 0,5L. De bløde plastflasker fås også i et sæt af 4, hver af 100ml, som kan bruges til for eksmepel krydderier eller saucer så som ketchup og sennep. GSI laver et stort udvalg af udstyr til udendørsbrug, som blandt andet kan gøre madlavningen i det fri lidt sjovere. For eksempel med en trykkoger til brug over ild eller gasblus. En trykkoger kan halvere tilberedningstiden, og tilbereder maden med damp, hvorved både smage og vitaminer bliver bedre bibeholdt. Desuden fås sæt af gryder og kogekedler, som kan pakkes sammen til at fylde meget lidt. Pinnacle sættene er hårdføre og inkluderer et håndtag, som gør det let at håndtere de varme pander og gryder med en smart låsemekanisme og en kraftig stofpose, som takket være sin vandtæthed også kan fungere som en lille vask. Mange af sættene har et låg, som passer på både pander og gryder, og også fungerer som si eller dørslag. Lignende produkter fra andre producenter findes selvfølgelig også på CAMPZ.dk, bl.a. kan du finde:
  • Campingaz' campingkøkken
  • Outwell campingkøkken
  • Cadac campingkøkken
  • Relags campingkøkken
  • Trangia campingkøkken
På CAMPZ.dk kan du hurtigt og let finde produkter fra GSI, som kan gøre din vandre- eller campingtur sjovere og mere kulinarisk interesant.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling