CAMPZ - Camping & outdoorshop
Udstyr til alle vinterens eventyr
Ekstraordinær energi for ekstraordinær ydelse
Enhver, der nogensinde har trænet på en cykel eller i løbesko, har oplevet at 'ramme muren'. Sammen med eksperter på området har GU Energy udviklet kosttilskud og brændstof til atleter, så du kan arbejde hårdere og længere for at nå dine mål, og hæve barren for det, din krop kan håndtere.

GU Energy

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Minimér risikoen for at gå kold

Der skal brændstof til for at kunne præstere optimalt. Det gælder både fast og flydende. Amerikanske GU Energy har siden 1994 udviklet masser af uundværlige produkter til konsumering i form af kosttilskud, der holder energien oppe, når du træner og konkurrerer. Hos CAMPZ støtter vi dig naturligvis også hele vejen fra start til mål samt før og efter. Takket være GU Energy kan du undgå at ramme den meget omtalte mur, hvor kroppen mister kadence og stopper med at yde optimalt. Løb, cykling, vandreture eller noget helt fjerde, der har brug for tilskud, så du ikke løber tør for brændstof. Det innovative mærke gør meget ud af indpakningen, der altid er designet, så du kan have gels, tabletter og pulver med i din oppakning eller i dine lommer, da små bægre, breve og tuber ikke fylder meget. GU Energy ClassicMan har eget laboratorium, hvor professionelle atleter tester produkterne med det nyeste udstyr, inden det går løs med afprøvningen af produkterne ude i marken. Elitesportsfolk og videnskabsfolk bidrager med den perfekte cocktail af erfaring og viden, så du kan dyrke sport med fyldte depoter. Bæredygtighed er også en vigtig del af firmaets filosofi. Man forsøger så vidt muligt at indsamle tomme og brugte indpakninger, som derefter bliver genanvendt.

Giv kroppen, hvad den har brug for

Det er uomtvisteligt forbundet med sport. Sved vil være en fast del af dine performances, hvilket betyder tab af elektrolytter. Natrium har du med sikkerhed smagt. Den salte smag fra sved, der løber ned i munden, er et tydeligt tegn på aktivitet. Du kan fylde kroppen op med mineraler fra nogle af de mange produkter. GU Energy byder nemlig på tilskud med natrium og magnesium, der er to af de helt essentielle supplementer, når det drejer sig om elektrolytter, som tilmed også er et effektivt våben mod krampe. Tilskud med glukose er også en fast del af mærkets portefølje, så du kan give hjernen og kroppen et boost og undgå, at batterierne løber tørre. Husk også at strække ud efter træning samt at få en masse vand indenbords. Essentielle aminosyrer skal der også til, og derfor er proteinbarer et rigtig godt valg. De er muskelopbyggende og hjælper samtidig med restitutionen. GU Energy er lig med et overflødighedshorn af smagsvarianter, der alle sammen er specialudvalgt i jagten på at optimere dine performances både før, under og efter sport. Blåbær, karamel, koffein og kirsebær er blot nogle af de appetitlige ingredienser, som med sikkerhed gør det mere delikat at være aktiv.