CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Outdoorguide

Produktrådgivning

Her kan du få et generelt overblik over specifikke produktgrupper og få købsrådgivning om outdoorbeklædning og -udstyr. Når du ved, hvad du leder efter, kan du vælge det ideelle udstyr til dine udflugter.

Rådgivning om pleje

Korrekt produktpleje er afgørende for at få dit friluftsudstyr og yndlingstøj til at holde så længe som muligt. I dette afsnit forklarer vi, hvad du skal være opmærksom på, når du passer på dit udstyr og vasker dit outdoor-tøj.

Handle med ansvarlighed

Bæredygtig, ""økologisk"", ""fair trade"": Du vil ofte finde sådanne modige påstande, men hvilke af dem kan du egentlig stole på? Her forklarer vi nogle almindelige bæredygtighedscertificeringer. Vi har også samlet nogle tips til at forlænge levetiden på dit udendørsudstyr.

Rådgivning om outdoorprodukter og -beklædning

Er du på udkig efter udstyr eller tøj til dit næste friluftseventyr, men er du overvældet af de mange forskellige produkter og mærker, der findes? Ved hjælp af vores outdoor-aktivitets- og produktguider kan du få et objektivt og letforståeligt overblik, så du kan finde præcis de produkter, der passer til dig og dine behov. På den måde kan du træffe velinformerede beslutninger, når du køber, ved at vælge uafhængigt og uden pres. Det er trods alt bedre at tage sig tid til at undersøge og sammenligne end at blive overvældet af salgspræsentationer og engangstilbud i en lokal butik.

Afhængigt af dine ønsker kan du få baggrundsviden om specifikke emner i vores produktguider eller interaktiv rådgivning for at indsnævre vores sortiment til bestemte produkter. Disse centrale emner omfatter rygsække, telte, soveposer, klatresko, udendørsjakker og sko.
Ud over købsrådgivning finder du også tips om populære udendørsaktiviteter som camping, vandreture, bjergsport og trekking samt pakkelister baseret på mange års erfaring. Særlige emner som festivalpakning, overlevelse eller friluftsrejser med børn er også medtaget. Fra en kort udflugt i den lokale skov til en flere ugers vandretur finder du interessante oplysninger. Disse outdoor-guides er dog på ingen måde endegyldige og er kun beregnet til at give inspiration eller tjene som udgangspunkt for din planlægning.

Vi har også medtaget nogle praktiske tips, der kan hjælpe dig med at passe på dit elskede outdoor-udstyr og -tøj. På den måde kan det fortsætte med at tjene dig trofast i så lang tid som muligt. Fra lugt- og temperaturregulerende merinould til varme dun, behageligt fodtøj og hyggelige soveposer - du kan forbedre levetiden for dit outdoorudstyr betydeligt og bevare dets funktionelle egenskaber. Derudover kan du finde en række nyttige generelle oplysninger i vores outdoor-leksikon.

Vores produktguides henvender sig til både begyndere og professionelle til den spændende verden af outdoor. De giver dig omfattende og klare oplysninger, så du kan få information uden at have brug for ekstra hjælp. På den måde lærer du, hvad du skal være særlig opmærksom på, når du køber outdoor-udstyr og -beklædning, og hvilke funktioner og egenskaber du skal være opmærksom på. Målet er at gøre dig i stand til at vælge og sammenligne det store udvalg af udstyr og beklædning.