Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


HAD

(23 Produkter)

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

H.A.D. – Beskyt hovedet i det fri

Vores hoved, ansigt og nakke er noget af det, der altid stritter frem i det åbne. Derfor er det fornuftigt at beskytte sig mod vind og vejr, når man opholder sig udendørs. Og der findes ingen bedre måde at gøre det på end ved at lade H.A.D. pryde toppen!

Hovedbeklædning du kan regne med

Headwear Artist Designs – det er, hvad dette tyske mærke står for. Firmaet er specialister i at designe og fremstille hovedbeklædning, som du kan bruge, når du er aktiv i det fri. Der samarbejdes med forskellige artister og outdoor-freaks, som er med til at sætte deres cool og individuelle præg på nogle af produkterne. Derfor byder H.A.D. også på et hav af forskellige huer og tørklæder, så du altid kan være optimalt beskyttet, hvad enten du er på vandretur, camping, sejltur eller andre friluftsture, hvor du kan skærme dig for vind og vejr. Her på CAMPZ.dk er vi glade for at kunne levere det udstyr, som du står og skal bruge, for man får nu engang en bedre og sjovere oplevelse i det fri, når påklædningen er i top. Med produkterne fra H.A.D. bliver du klædt på efter årstiderne. Så der er ingen undskyldning, for ikke at komme udendørs!

Blødhed og beskyttelse i ét

Ved hjælp af økologiske materialer og sømløse syninger opnår du fuld komfort med en hovedbeklædning fra H.A.D.. Hoved og hals er særlig følsomme overfor vejrets skiften, og derfor kan du med glæde lade en hue eller et tørklæde pryde dit look. Med åndbarhed, isolation og beskyttelse kan du skærme dig af fra varme, kulde, bilos, insekter og meget andet. Så få glæde af et af de fleksible produkter her fra CAMPZ.dk.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling