CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

HAD Coolmax

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Kongerne af bekvem hals- og hovedbeklædning

Et sortiment uden lige. Tyske HAD er kendt for deres mange valgmuligheder inden for hals- og hovedbeklædning. Det er de Ikke mindst takket være mærkets utallige forskellige serier. Siden 1999 har de innoveret og skabt massevis af komfortabelt tilbehør.

Her på CAMPZ.dk finder du mange af de forskellige linjer som for eksempel HAD Coolmax, der især egner sig til sommerbrug på alle de dage, hvor det er varmt, men du stadig har brug for at beskytte hoved og hals mod vind. HAD Coolmax PlusFirmaet gør en dyd ud af at teste deres produkter på optimal vis. Det sker i samarbejde med sponsorerede atleter, der tester produkterne under udfordrende forhold og i faktisk brug. Det er din garanti for, at HAD Coolmax kan modstå elementerne. Hovedbeklædning eller halsrør? Du vælger selv det design, som passer bedst til dine behov. Måske du har brug for begge typer. Én ting er i hvert fald sikker, og det er, at du får et topprodukt, der er ”Made in Germany”. Der er dømt perfektion og ekspertise, og der er endda også plads til humor. Det viser sig blandt andet ved de mange finurlige, søde, charmerende og kunstneriske farver og udtryk. Få glæde af de innovative produkter til alt fra vandreture og sejlture til cykling, skateboarding eller daglig brug til job og skole. Der er ingen grænser for, hvor stor glæde du får af mærkets lækre, bløde designs.

Nyd fleksibiliteten året rundt!

Serien HAD Coolmax skiller sig, ligesom mærkets andre serier, ud på sin helt egen måde. Coolmax-teknologien er integreret i tilbehøret for at skabe maksimal ventilation. Selve vævningen i denne specialserie er skabt med 25 procent større fibre. Det betyder, at fugt hurtigere og bedre ledes ud og væk fra huden. Så du holder dig tør, samtidig med at hals og hoved beskyttes. Overordnet set betyder det en mere optimal kølingseffekt. Lav vægt samt strækbarhed i materialerne understøtter komforten, så du kan være aktiv med fri kropsbevægelighed. HAD Coolmax består naturligvis også af alle mærkets klassiske egenskaber. Det betyder eksempelvis fuld UV-faktor på overfladerne, så solens skarpe stråler ikke trænger igennem. Effektiv svedtransportering er også en fast del af langt de fleste produkter fra HAD, og det gælder selvfølgelig også Coolmax serien. Lugthæmmende egenskaber tilfører yderligere komfort, så dit tilbehør fremstår frisk hele vejen. Hos HAD går de op i bæredygtighed, hvilket kommer til udtryk på designs med genanvendt polyester. Det skåner miljøet og reducerer emissioner. Du kan selv vælge din nye yndlingsmodel lige her på CAMPZ.dk, hvor det bugner med de komfortable designs.