CAMPZ - Camping & outdoorshop
Summer Sale – op til 70 % rabat1

HAD Merino

6 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 6
  • Herrer 6

Farve

  • grå
  • lyserød
  • blå
  • sort
  • turkis

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 3
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
HAD Merino Hovedbeklædning, sort
HAD Merino Hovedbeklædning, sort sort
HAD
Merino Hovedbeklædning, sort
Vejl. udsalgspris 169 DKK 99 DKK
- 41 %
HAD Merino Rør, grå/blå
HAD Merino Rør, grå/blå grå/blå
HAD
Merino Rør, grå/blå
179 DKK
HAD Merino Hovedbeklædning, turkis
HAD Merino Hovedbeklædning, turkis turkis
HAD
Merino Hovedbeklædning, turkis
219 DKK
  • Versioner: One Size
HAD Merino Mid pandebånd, pink
HAD Merino Mid pandebånd, pink pink
HAD
Merino Mid pandebånd, pink
Vejl. udsalgspris 179 DKK 119 DKK
- 33 %
SALE DEAL
HAD Merino Hovedbeklædning, pink
HAD Merino Hovedbeklædning, pink pink
HAD
Merino Hovedbeklædning, pink
Vejl. udsalgspris 169 DKK 99 DKK
- 41 %
HAD Merino Mid Viral Off Rør, blå
HAD Merino Mid Viral Off Rør, blå blå
HAD
Merino Mid Viral Off Rør, blå
Vejl. udsalgspris 219 DKK 129 DKK
- 41 %

Glade får – afslappede mennesker

CAMPZ.dk er en dansk webshop, der sælger tøj og udstyr til aktive mennesker, så de kan udleve deres passion bedst muligt. CAMPZ.dk er en del af en stor international indkøbskæde, hvilket gør, at vi kan købe gode kvalitetsprodukter såsom HAD Merino til rimelige priser til glæde for vores kunder. Ved siden af har CAMPZ.dk en vision om at give vores kunder den absolut bedste kundeservice muligt. HAD MerinoDet har vi løst ved at ansætte og uddanne personale, der selv er aktive i deres fritid. Hvad enten det er på hobby- eller professionelt niveau. På den måde ved vi, at vores personale kan råde og vejlede bedst muligt, da de kender forskellen på, når tøj og udstyr er godt, og når det er mindre godt.

HAD Merino – tysk kvalitets uld

Firmaet bag HAD Merino producerer innovative, økologiske uldprodukter til atleter og andre aktive mennesker, der har brug for et produkt, der både er lækkert, økologisk, let og samtidig holder dig varm. HAD står for ”Headwear Athlete Design”, og som kunde kan du forvente produkter, der ikke alene er sofistikerede, men som også benytter den nyeste teknologi. Det er produkter af høj innovativ kvalitet, der kommer fra firmaet, der har eksisteret siden 1999. HAD Merino støtter internationale atleter og har den holdning, at sport og frihed skal være tilgængelig for alle. HAD Merinos produkter bliver produceret i Tyskland, og det er med til at sikre den høje kvalitet, der også støtter den lokale økonomi og øger miljøhensynet.

HAD Merino og bæredygtighed

Fra dag ét har det været vigtigt at producere på en bæredygtig og ansvarlig måde. Alle produkterne fra HAD Merino er certificeret efter højest mulig standard, som hedder Øko-Tex, Standard 100 eller Produktklasse 1. Det gør, at tøjet også kan bruges af børn og spædbørn. Hvert år bliver produkterne testet, og der arbejdes konstant med at blive mere effektiv. Det gælder blandt andet, når fårene bliver klippet, så der ikke går stof til spilde. Firmaet bag HAD Merino var det første firma, der gik fra Coolmax® til Coolmax® EcoMade. Det betyder i praksis, at over 21 procent af varerne er lavet af genanvendelig PET. Siden 2020 er der ikke blevet brugt mikrofiber i HAD Merinos produkter. Det er noget, der knap kan mærkes i produkterne, men som teknisk og miljømæssigt gør en forskel. Det er et område, der generelt trænger til gentænkning, men HAD Merino har allerede valgt at gå et skridt længere og ikke benytte sig af mikrofiber. Yderligere sender HAD Merino udelukkende deres produkter i papkasser, der er lavet af genanvendelig materiale.