CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

HAD Merino

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Glade får – afslappede mennesker

CAMPZ.dk er en dansk webshop, der sælger tøj og udstyr til aktive mennesker, så de kan udleve deres passion bedst muligt. CAMPZ.dk er en del af en stor international indkøbskæde, hvilket gør, at vi kan købe gode kvalitetsprodukter såsom HAD Merino til rimelige priser til glæde for vores kunder. Ved siden af har CAMPZ.dk en vision om at give vores kunder den absolut bedste kundeservice muligt. HAD MerinoDet har vi løst ved at ansætte og uddanne personale, der selv er aktive i deres fritid. Hvad enten det er på hobby- eller professionelt niveau. På den måde ved vi, at vores personale kan råde og vejlede bedst muligt, da de kender forskellen på, når tøj og udstyr er godt, og når det er mindre godt.

HAD Merino – tysk kvalitets uld

Firmaet bag HAD Merino producerer innovative, økologiske uldprodukter til atleter og andre aktive mennesker, der har brug for et produkt, der både er lækkert, økologisk, let og samtidig holder dig varm. HAD står for ”Headwear Athlete Design”, og som kunde kan du forvente produkter, der ikke alene er sofistikerede, men som også benytter den nyeste teknologi. Det er produkter af høj innovativ kvalitet, der kommer fra firmaet, der har eksisteret siden 1999. HAD Merino støtter internationale atleter og har den holdning, at sport og frihed skal være tilgængelig for alle. HAD Merinos produkter bliver produceret i Tyskland, og det er med til at sikre den høje kvalitet, der også støtter den lokale økonomi og øger miljøhensynet.

HAD Merino og bæredygtighed

Fra dag ét har det været vigtigt at producere på en bæredygtig og ansvarlig måde. Alle produkterne fra HAD Merino er certificeret efter højest mulig standard, som hedder Øko-Tex, Standard 100 eller Produktklasse 1. Det gør, at tøjet også kan bruges af børn og spædbørn. Hvert år bliver produkterne testet, og der arbejdes konstant med at blive mere effektiv. Det gælder blandt andet, når fårene bliver klippet, så der ikke går stof til spilde. Firmaet bag HAD Merino var det første firma, der gik fra Coolmax® til Coolmax® EcoMade. Det betyder i praksis, at over 21 procent af varerne er lavet af genanvendelig PET. Siden 2020 er der ikke blevet brugt mikrofiber i HAD Merinos produkter. Det er noget, der knap kan mærkes i produkterne, men som teknisk og miljømæssigt gør en forskel. Det er et område, der generelt trænger til gentænkning, men HAD Merino har allerede valgt at gå et skridt længere og ikke benytte sig af mikrofiber. Yderligere sender HAD Merino udelukkende deres produkter i papkasser, der er lavet af genanvendelig materiale.