CAMPZ - Camping & outdoorshop
Summer Sale – op til 70 % rabat1

HAD Solid Colours

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 1
  • Herrer 1

Farve

  • blå

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
HAD Solid Colors Rør, blå
HAD Solid Colors Rør, blå blå
HAD
Solid Colors Rør, blå
Vejl. udsalgspris 109 DKK 69 DKK
- 36 %
SALE DEAL

HAD Solid Colours halstørklæder – noget til enhver smag

 

CAMPZ.dk er en dansk webshop, der sælger tøj og udsyr til outdoor- og adventuresports entusiaster. HAD Solid ColorsUanset om de er dette på hobby plan eller professionelt plan. CAMPZ.dk er med i en større international indkøbskæde, hvilket medfører at vi ikke alene kan få de bedste varer, som f.eks. HAD Solid Colours, men også at vi kan få dem til de bedste priser, til fordel for vores mange kunder. Vores vision er at levere det bedst mulige, også indenfor service. Det sidste har vi løst ved at ansætte nuværende og tidligere outdoor- og adventuresports udøvere, der selv har oplevet hvor vigtigt det rigtige tøj og udstyr er.

 

HAD Solid Colours tørklæder

 

Firmaet der producerer HAD Solid Colours tørklæder er tysk, har eksisteret siden 1999 og alle produkterne bliver produceret i Tyskland. Dette er med til at sikre en høj kvalitet, mens det hjælper den lokale økonomi og er med til at øge miljøhensynet. HAD står for ”Headwear Athlete Design” og de udvikler og producerer innovative tørklæder til blandt andet atleter og andre aktive mennesker, der gerne vil kunne holde sig varme på en praktisk og samtidig lækker måde. Tørklæderne kommer i mange forskellige farver, så der er til enhver smag. Firmaet har den holdning og filosofi at sport og frihed er noget, der skal være tilgængeligt for alle. Det er vi enige med på CAMPZ.dk, og derfor er mærket en del af vores store udvalg.

 

HAD – walk the talk

 

Lige fra første dag har det været vigtigt for HAD at producere på en ansvarlig og bæredygtig måde. Det gælder også deres HAD Solid Colours tørklæder. Det betyder blandt andet at deres produkter er uden mikrofibre. Det er ikke noget, der har den store betydning for produktet, men det har en stor betydning for fremstillingen og miljøet. Det samme gælder for de papkasser som benyttes til forsendelse. De er alle lavet af genanvendeligt materiale.