Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Hanwag - Outdoor-fodtøj siden 1921

Hans Wagner, grundlæggeren af det tyske firma Hanwag, er skomager i tredje generation. Med ekspertrådgivning fra klatrescenen blev Hanwag-serien af bjergbestignings- og vandresko født. Individuel tilpasning til den enkelte bærers anatomiske forhold, optimalt greb i terrænet og fremragende kvalitet er kendetegnende for disse allroundsko til bjergsport. Desuden har pasformen, den perfekte isolering og den høje bærekomfort tilfredsstillet outdoor-atleter i årtier. Det er ikke underligt, at de holdbare Hanwag-sko jævnligt vinder priser.

Opdag topsælgere fra Hanwag

Lær mere om Hanwag

Hanwag

108 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
2

Få styr på dit fodtøj

Kender du også til skarvende sko og støvler, vabler og ømme tæer? Så har du nu chancen for at undgå alle delene ved at omsvøbe dine fødder i noget fodtøj fra HANWAG, der har fokus på komfort, og en perfekt pasform.

Outdoorsko til amatører og professionelle

Klatring, vandring og trekking er ikke længere udelukkende forbeholdt modige sportsentusiaster, for HANWAG har gjort det muligt for alle segmenter at elske forskellige udendørsaktiviteter. HANWAG Banks Wide GTXMed erfaring siden 1921 samt en gedigen skomageruddannelse, hvor man rigtig får fingrene ned i materialerne er dette tyske foretagende specialister i fodtøj til aktiv outdoor-brug. I dag drives mærket af tredje generation, så man får tillid og kontinuitet for fuld valuta. Der er perfektionisme, ekspertise, grundighed og passion bag hver en proces. Så du kan godt glæde dig til at komme ud over stepperne i alle typer af terræn, så længe du blot bærer et par sko fra HANWAG.

Man kan mærke kærligheden til faget

Uanset om du går på sten, grus, asfalt, græs eller alle mulige andre underlag, så byder vi her på CAMPZ.dk ind med et par sko eller støvler, der matcher dine behov. Såler, overdele, materialer og detaljer er i ypperste kvalitet, så du får noget fodtøj fra HANWAG, der kan holde i mange år fremover. Ved hjælp af den rette pleje kan du endda forlænge levetiden, så du kan nyde godt af dine nye boots eller sko i alle årstiderne. De stødabsorberende detaljer samt åndbare materialer og slidstærke såler sikrer et godt flow i din gang, og samtidig kan du opretholde en sund fodhygiejne. Når først du har gået dit nye fodtøj til, vil du aldrig slippe det igen - vælg blandt masser af farver og modeller her på CAMPZ.dk.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!