CAMPZ - Camping & outdoorshop
Nyd dine efterårsløbeture
Flipflops fra havaianas
Havaianas: Flipflops til alle fødder
Havaianas er et braciliansk skomærke, der har specialiseret sig i fremstilling af flipflops til både kvinder, mænd og børn. Skoenes særlige look er umiskendeligt, og deres komfort på varme sommerdage er usammenlignelig. I dette brede sortiment findes der et par skønne havaianas til enhver, hvad end man er til storbyferier eller ophold i det fri. Grundet Havaianas' fokus på både design og komfort, er alsidigheden i topklasse.

havaianas

1 Produkter
Filter
Nulstil

Skostørrelse

  • 33
  • 34

Farve

  • blå
  • hvid

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
havaianas Brasil Logo Sandaler, blå/hvid
havaianas Brasil Logo Sandaler, blå/hvid blå/hvid
havaianas
Brasil Logo Sandaler, blå/hvid
Vejl. udsalgspris 179 DKK 99 DKK
  • Versioner: EU 33-34 | Brazilian 31-32
- 44 %

Señor og Señorita

Der er ingen tvivl om, at Havaianas er et af de mest kendte klip-klap-mærker i verden. Også i Danmark har både mænd og kvinder i alle aldre taget dette latinamerikanske mærke til sig, da der er fest og farver over designstilen.

Giv fødderne plads til både sport og afslapning

Havaianas-eventyret startede tilbage i 1962, hvor det første par klip-klapper blev lanceret. Havaianas DivertidamenteInspirationen blev hentet i Japan, hvor de klassiske ‘zōri-sandaler’ stammer fra. Det er et par sommersko fremstillet i risstrå, som dette brasilianske mærke så har videreudviklet på. De mest solgte og velkendte designs er de lette og slidstærke klip-klapper med tåsplit, som i dag bliver fremstillet i vulkaniseret gummi. Det gør dem ekstra holdbare samtidig med, at sålerne også er skridsikre. Derudover er gummiet nærmest lugtfri og meget fleksibelt, så sandalerne tilpasser sig dine fødder efter få timers brug. Da Havaianas netop er brasiliansk, er alle produkterne fra mærket sexede og farverige. Mærket giver nemlig associationer til de kilometerlange sandstrande i Sydamerika, hvor eksotiske danse, kulørte drinks og livsnydelse er en del af hverdagen. Derfor kan du også drømme dig væk til fjerne himmelstrøg i et produkt fra Havaianas. Du kan også nøjes med at bruge dem herhjemme, hvor de gør gavn, uanset hvor du færdes.

Velkommen til Brasilien

Selvom det først og fremmest er klip-klapper, som Havaianas er kendt for herhjemme, så byder mærket også på andre produkter. Havaianas RingDe mange smukke espadrilles med hørsåler og overdele i kanvas er også super populære, da de dækker fødderne, hvis du eksempelvis skal ud og gå længere ture, eller hvis du vil være fri for sand i skoene, når du spadserer langs stranden. Gummistøvler er også blevet en del af mærkets specialer, da de jo i forvejen har en stor viden om gummi i forbindelse med produktionen af klip-klapper. Dermed klæder Havaianas dig på i både sol og regn. Så man må sige, at mærket gør alt det bedste for dine fødder. Det er der også brug for, da vi bruger fødderne meget, hvad enten vi står, går eller løber. Med dette brasilianske mærke på fødderne har du alle tiders mulighed for at sætte kulør på hverdagen. De lækre og praktiske slippers er suveræne til sommerbrug, men også hvis du skal på spaophold eller i svømmehallen. Da fødderne er blottede, er de naturligvis mest beregnet til de varme årstider. Derimod er espadrillos, gummistøvler, rygsække, håndklæder og andre praktiske ting anvendelige hele året rundt - alt efter aktivitet og humør. Derfor kan du godt gøre klar til endnu en sjov dag med Havaianas ved din side. Så tag del i glæderne her på CAMPZ.dk.