Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Head

119 Produkter
Head

HEAD Swimwear – Våddragter, briller & træningsudstyr

Triatlon, Swimrun eller lignende konkurrenceformer; svømning i åbent hav kræver mere fra atleten og udstyret end den lokale svømmehal. Chefen for sportsartikelproducenten er velbevidst om udfordringerne og tilbyder i sit sortiment specielle våddragter, svømmebriller og ekstraudstyr til atleter, der ikke lader sig skræmme af de høje bølger og lave vandtemperaturer. Topatleter over hele verden sætter sin lid til udstyr fra Head til træning og konkurrence.

HEad
Sorter efter
 
Side 1 af
3

Til lands eller til vands

Head blev først grundlagt i Maryland i USA i 1950 af en aeronautisk ingeniør ved navn Howard Head. Skaberen blev inspireret efter en skirejse, hvor han havde set, at ski lavet af træ ikke gav den optimale ydelse, og efter mange forfejlede forsøg på at skabe det bedste design havde de endelig en model klar i 1950. Efter kun et årti havde Head mere end halvdelen af det amerikanske marked. Successen gjorde, at firmaet turde mere og tog derfor udfordringen op med at introducere en tennisketsjer lavet i aluminium – også dette blev en utrolig succes! Efter dette begyndte firmaet at udvide drastisk og overtog andre firmaer, der var specialiserede i blandt andet vintersport og kondisko, men også produkter relateret til dykning og svømning. Mange af de produkter er nået til tops på markedet på grund af den synlighed, som de har fået gennem topatleter.

Dyk ned i en ny verden

Undervandseventyret begyndte først for Head i 1970'erne, da det overtog det italienske Mares, der producerede dykkerudstyr, men derfra gik det også stærkt. Dette gjorde nemlig, at en vis ekspertise blev tilført firmaet, der ellers havde fokuseret mest på de to andre sportsgrene: tennis og ski. Head ÖTILLÖ Swimrun RaceI dag tilbyder de en lang række forskellige produkter inden for alt, hvad der har med sport under, i og ved vandet at gøre – det gælder både beklædning såvel som udstyr til mænd og kvinder. Selvom Head begyndte med at producere til topatleter, behøver man bestemt ikke at være en ekspert for at værdsætte det.

Dyk ned i en ny verden

Som du kan se her på CAMPZ, har vi en stor del af det udstyr, som Head i dag producerer. Det gælder først og fremmest mere specialudstyr såsom våddragter eller triatlonbeklædninger som heldagt – her findes en lang række af forskellige modeller, der giver den bedste pasform. De tilbydes i en masse forskellige farver og til både mænd og kvinder. Derudover findes der en lang række produkter, der ikke nødvendigvis henvender sig til professionelle sportsudøvere, men i stedet til dem der gerne vil have god kvalitet og lækkert design. På CAMPZ giver vi dig derfor et udvalg af både bikinier og svømmedragter til kvinder, som giver den bedste komfort og et flot snit, samt en lang række af forskellige badebukser eller speedos til mænd. Til sidst kan du her hos os også finde udstyr som svømmebriller, badehætter og –handsker.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!