Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Helinox

89 Produkter
Let campingstol
Helinox

Helinox - stabile og lette outdoormøbler

Helinox er den førende producent af letvægts teltstange, men producerer under navnet også stole, borde og senge til camping. Også i disse går den lave vægt igen, mens de også brillerer i forhold til deres stabilitet og ukomplicerede opbygning.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Campingmøbler med ren råstyrke

Der camperes på livet løs rundt omkring i verden og der findes campingmøbler fra rigtig mange mærker. Men der er altid plads til et mere – ikke mindst, når det hedder Helinox. Det amerikanske mærke bringer nemlig nye ting med ind på markedet, så det er endnu nemmere at finde sig til rette ude i det fri, eller inde i varmen. 2010 blev året, hvor firmaet endelig kunne løfte sløret for deres første produkt i form af en campingstol. I dag består udvalget af flere forskellige slags møbler, som naturligvis findes hos CAMPZ. Alt det designmæssige står Helinox selv for, mens de samarbejder med et førende, sydkoreansk firma omkring selve produktionen af stængerne. Hvert campingmøbel er nemlig bygget op omkring et skelet, som sydkoreanske DAC står for at fremstille. De har mere end 30 års erfaring inden for produktion af teltstænger i højeste kvalitet og dermed er grundstammen på plads. Selvom det kan være hyggeligt og primitivt at sætte sig i græsset eller på en træstub ude i naturen, så er det nu engang fedt, at man kan have sit eget møbel med.Helinox Savanna Det giver mere komfort, så du kan undgå insekter under tøjet, eller en blærebetændelse grundet kolde underlag.

Helinox går nye veje

Hele konceptet med campingmøblerne fra Helinox er, at møblerne skal være nemme at have med på farten.. De skal ikke være en byrde, men en glæde og sådan er det i høj grad grundet de ultrastærke poler i letvægtsmaterialer. Firmaet har fundet en materialesammensætning med aluminiumslegering, som kan bære op til 145 kg. Møblerne har vundet mange priser i løbet af ganske få år, da fordelene er mange. Den prisvindende stol "Chair One" tager eksempelvis blot ca. 30 sekunder at samle. Derudover vejer og fylder den mindre, end en flaske rødvin. Stativet kan nemlig foldes sammen ligesom det kendes fra teltstænger. Når den skal samles, er det blot at dreje og klikke skelettet sammen, hvorefter det stærke og holdbare sæde i polyester sættes på. Samme princip gælder på forskellige måder med mærkets udvalg af drømmesenge og feltsenge, samt borde, gyngestole og paraplyer. Ud over selve møblerne finder du også reservedele og tilbehør i sortimentet fra Helinox. Et af de nyere tiltag er møbelstellene i mere miljøvenlige udgaver. Typisk foretages der en anodiseringsproces, for at gøre aluminiummet korrosionsbestandigt, hvilket kan medføre frigivelse af kemikalier. Derfor har firmaet i stedet udviklet en eco-version, der bl.a. består af et vandgenvindingsprogram, og som gør salpetersyre og fosforsyre overflødigt, så både miljøet og medarbejderne skånes. Dermed kan du se frem til lette og stærke møbler, som er mobile, samt nemme at folde ud og pakke sammen.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!