Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Helly Hansen

Trusted By Professionals
Helly Hansen blev grundlagt i Norge i 1877 og har tilføjet utallige banebrydende opfindelser til kategorien outdoortøj. Disse inkluderer de første bløde, vandtætte materialer som så dagens lys for omkring 140 år siden. Så var der fleece-materialerne i 60'erne, funktionelle basislag i 70'erne og det nyere, prisvindende patenterede H2Flow-system der kan regulere temperaturen. Helly Hansen er markedsleder når det kommer til teknisk sejler- og skitøj samt arbejdstøj i høj kvalitet. Det er ikke kun OL-deltagere og diverse landshold der stoler på mærket: over 55.000 professionelle og 200 skiresorter og bjergguideforeninger verden over bruger deres produkter, der sælges i over 40 lande.

Topkategorier

Se nye produkter fra Helly Hansen

Helly Hansen - Trusted by Professionals

LIFA INFINITY PRO: Permanent vandafvisende

LIFA INFINITY PRO er permanent vandafvisende fra naturens side, og skal derfor ikke imprægneres regelmæssigt som andre ydermaterialer. Desuden er det åndbart og let. Dette er godt for miljøet, fordi der ikke er behov for skadelige DWR-vaskemidler eller andre tilsætningsstoffer. LIFA INFINITY PRO: en pålidelig vandafvisende overflade, som du kan nyde med god samvittighed.

MAN MÅ GØRE SIG FORTJENT TIL TILLID

Det professionelle norske eftersøgnings -og redningsteam Norsk Folkehjelps mission er at redde liv. Her spiller tillid en central rolle. Teamet er tilgængelige på telefonen 365 dage om året, 24 timer i døgnet, og de må kunne stole på teamet som helhed, teammedlemmerme og deres udstyr - derfor bruger teamet Helly Hansen. Mærkets designere har arbejdet hårdt for at udvikle udstyr som tager højde for de hårde vejrforhold og udfordrende topografiske krav i Norge.

Helly Hansen

494 Produkter
Sorter efter