CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Helsport – Hjemme i naturen
Det norske outdoor-mærke er én af Skandinaviens førende producenter af telte og soveposer. Mærket er grundlagt i 1951 som Helliksen Sport, opkaldt efter grundlæggeren Agrild Helliksen. I 1954 kom den første sovepose og det første telt i 1957 i handlen. Inspireret af talrige ekspeditioner til de højestbeliggende og koldeste regioner på jorden, begyndte Helsport at producere lette og funktionelle telte og soveposer. Allerede i 1970 lavede mærket det første tunneltelt. Op til i dag har Helsport-produkter ikke kun leveret udstyr til skandinaviske outdoor-entusiaster, men også i kategorierne Trek, Pro og X-trem har Helsport udmærket sig med innovative og funktionelle telte og soveposer af højeste kvalitet.

Helsport

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Helsport Varanger 12-14 Indertelt med gulv
Helsport Varanger 12-14 Indertelt med gulv
Helsport
Varanger 12-14 Indertelt med gulv
Vejl. udsalgspris 3.339 DKK 1.269 DKK
gratis forsendelse
- 61 %
UDSALG
Helsport Varanger 8-10 Indertelt
Helsport Varanger 8-10 Indertelt
Helsport
Varanger 8-10 Indertelt
Vejl. udsalgspris 2.219 DKK 899 DKK
gratis forsendelse
- 59 %
UDSALG

Ud i naturen med Helsport

En campingferie kan kombineres på alle mulige måder. Man kan drage afsted alene og nyde fred og ro, men man kan også tage afsted med sin partner eller familie til campingpladser med swimmingpool og andre aktiviteter. Det kræver ikke så meget at tage på camping, for nutidens mærker, inklusiv Helsport, gør det nemt og komfortabelt at medbringe det nødvendige udstyr. Under alle fremstillingsprocesserne tænker man nemlig i funktionelle designs i form af lav vægt, foldbare elementer og praktiske remme og seler, der øger bærekomforten. Har hele familien pakket bilen med kurs mod en hyggelig campingferie, så nyd godt af dette norske mærke, der på letteste vis forsyner jer med alt fra telte til soveposer. Det kan også være, man har planer om en cykelferie eller en vandretur, som med garanti bliver mere overkommelig med disse lette produkter i cykelanhængeren eller rygsækken. Helsport blev grundlagt helt tilbage i 1951 i de norske fjelde, og det afspejler styrken og erfaringen op til i dag. Det betyder nemlig toprobuste og modstandsdygtige telte, der har været med på forskellige ekspeditioner i snevejr og heftige minusgrader. Helsport Fonnfjell ProMan finder naturligvis også andre typer af telte, som ikke behøver at være til professionel brug, nemlig familiemodeller, som egner sig perfekt til de hyggelige sommerture.

Helsport bringer gode minder med sig

Det er primært de to helt grundlæggende campingprodukter, som Helsport har specialiseret sig i. Der står nemlig telte og soveposer på programmet, så man både har tag over hovedet i al salgs vejr, samt noget blødt og lækkert at sove i. Teltstænger, pløkker, læsejl og andet tilbehør er også at finde i udvalget her på CAMPZ, så man kan få styr på teltet på alle årstider. Der bydes på telte i alle størrelser, hvad enten det er til 2 personer, der nyder hinandens selskab, eller større grupper med plads til 8. Det er ikke blot pladsmæssigt, der er noget at vælge imellem. Også form- og designmæssigt kan man vælge mellem mange udtryk. Det er lige fra de aflange og vindafledende tunneltelte til klassiske kuppeltelte i igloformer. Børnenes favorit, tipiteltet, er naturligvis også i sortimentet, så hele familien kan campere på ægte indianer-manér. Med flere forskellige awards og testvindercertifikater er campingudstyret fra Helsport med helt i top. Det er mærket, man altid kan regne med, da det holder fanen højt, hvad enten det er på sneklædte bjergtoppe på vinterekspeditioner eller skønne, afslappende ferier i grønne landskaber. Så det er blot at forberede den næste tur i det fri, så livet i naturen kan nydes fra første parket.