Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Klar til nye udsigter - Hav udstyret klar til nye minder

Hestra

108 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Hestra

Hestra – Handsker til alt fra skovhugning til bjergbestigning

Den traditionsrige familievirksomhed HESTRA blev grundlagt i 1936 af Martin Magnusson i den svenske provins Småland. Mærket har altid lavet handsker, der beskytter mod varme og ugunstige forhold. Det hele begyndte med handsker til skovhuggere, indtil nærliggende skiløjper kom frem og åbnede et nyt marked for skihandsker. HESTRA er i dag en af de mest kendte producenter af børne- og voksenhandsker til skiløb (alpin og nordisk), snowboarding, bjergbestigning, cykling, golf, ridning, men også til arbejde og hverdag.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Over 400 handsker til forskellige formål

Hestra skiller sig ud fra de fleste brands ved at holde sig til ét produkt, nemlig handsker. Til gengæld har de vanter til mange forskellige formål. Den skandinaviske virksomhed sælger handsker til utallige begivenheder, og sortimentet omfatter også arbejdshandsker, men det er ski og outdoor-handskerne, der er mest populære hos CAMPZ. Samlet set er der over 400 designs i op til 30 flotte farver. Da det svenske firma fokuserer hundred procent på at holde dine hænder varme, er flere millioner handsker kommet til verden siden årtusindeskiftet. Dette gælder tilbehør til især sporty personer, der er vilde med at stå på ski eller snowboard samt dem, der vil beskytte fingrene, når de cykler langt. Det svenske handskefirma er en familievirksomhed, som Martin Magnusson og co. grundlagde i 1936, og i dag sørger tredje og fjerde generation for, at firmaet stadigvæk er aktuelle i modeverden. Først ville Magnusson lave handsker til de lokale skovhugger. Da der dernæst blev lavet en skibakke i nærheden, opstod det næste behov og dermed den næste ide. I dag dækker virksomheden stort set alle behov med vanter, luffer og handsker til masser af formål.Hestra Army Leather Heli Du kan nærmest blive ét med naturen. Størstedelen af inspirationen kommer fra træer, jord, blomster og blade, som kommer til udtryk i de afdæmpede sorte, grå og mørkerøde farver. Hvis du køber handskerne på campz.dk, vil du hurtigt mærke, at det er et firma, som har udviklet den gyldne opskrift til at holde dine hænder lune over flere årtier. Du kan også regne med, at de holdebare produkter vil beskytte dine fingerspidser de næste mange efterår og vintre.

Kvalitetsprodukter produceret hjemme i Norden

Hestra er den svenske by, hvor det hele startede. Her bliver handskerne stadigvæk produceret den dag i dag, og de består af egen indkøbte materialer i form af læder, stof, uld og meget mere. Det handler om godt håndværk, og familien vil være med under hele processen og sikre, at den høje kvalitet bliver ved med at eksistere i femte, sjette, syvende og mange flere generationer frem. Kvalitet er kernen, lige meget hvilket formål der er tale om. Når du én gang har købt Hestra, vil det sikkert ikke være den sidste. Det nordsvenske firma husker på, at det ikke blot handler om masseproduktion, selvom der bliver sendt mange Hestra handsker med posten via campz.dk. Det handler om, at design, komfort og holdbarhed går op i en højere enhed. Derfor matcher handsken dit behov med blandt andet sin gode pasform.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!