Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Hi-Tec

22 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Hi-Tec

HI-TEC - Inspired by life

HI-TEC Sports begyndte deres produktion af sportssko i England tilbage i 1974. I begyndelsen fremstillede man hos HI-TEC kun squash-sko, men i 1978 revolutionerede man markedet ved at indføre den hidtil letteste vandresko. Siden da har brandet udviklet sig og spredt sig på det øvrige sko-marked, og man producerer alt fra sportssko til vandresko.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Når naturen kalder, skal udstyret være i orden

Elsker du at vandre, trekke, klatre og at være aktiv udendørs i det hele taget, så ved du også, hvor vigtigt det er at investere i noget slidstærkt fodtøj. Med et par Hi-Tec om fødderne får du endnu mere ud af dine anstrengelser i det fri.

Frem over stepperne med et skridt foran

Med over 40 års erfaring indenfor design og fremstilling af sko og tøj til outdoor-brug har dette hollandske mærke helt styr på sagerne. Hi-Tec VL Flash Force LowHver eneste sæson finder de på nye fantastiske designs og innovationer, der gør det komfortabelt og udfordrende at være på farten i det fri. Hi-Tec er den perfekte partner i regn, mudder, slud, sne eller højt solskin, for de mange typer af såler og åndbare overdele bringer fleksibilitet hjem i skogarderoben. Dermed kan du smyge dig ned i et par luftige og stødabsorberende sandaler til dine sommerture, et par lukkede vandrestøvler til de udfordrende ture i skove og bjerglandskaber, eller hvad med et par forede vinterstøvler i en perfekt pasform? Med Hi-Tec er alle muligheder åbne, så du kan blive klædt på i noget beskyttende og effektivt tøj og fodtøj i de skiftende danske årstider.

Praktisk og pålidelig påklædning du kommer langt med

Intet vejr er for dårligt til at være aktiv i. Det lyder som en kliché, men det er nu engang påklædningen, der gør det muligt at få det bedste ud af dine aktiviteter i det fri hele året rundt. Derfor byder vi her på CAMPZ.dk også på alt, hvad hjertet begærer af tøj, sko og udstyr til aktiv udendørsbrug, så du kommer perfekt fra start og i mål. Med Hi-Tec er barren sat, så nyd godt af dette hollandske mærke, nu hvor muligheden byder sig.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!