CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
HI-TEC - Inspired by life
HI-TEC Sports begyndte deres produktion af sportssko i England tilbage i 1974. I begyndelsen fremstillede man hos HI-TEC kun squash-sko, men i 1978 revolutionerede man markedet ved at indføre den hidtil letteste vandresko. Siden da har brandet udviklet sig og spredt sig på det øvrige sko-marked, og man producerer alt fra sportssko til vandresko.

Hi-Tec

3 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Skostørrelse

  • 36

Farve

  • grå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 3
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Hi-Tec Ritzy 200 WP Sko Damer, sort
Hi-Tec Ritzy 200 WP Sko Damer, sort sort
Hi-Tec
Ritzy 200 WP Sko Damer, sort
Vejl. udsalgspris 809 DKK 339 DKK
  • Versioner: EU 36
- 58 %
Hi-Tec Equilibrio St Bijou 200 I WP Støvler Damer, sort
Hi-Tec Equilibrio St Bijou 200 I WP Støvler Damer, sort sort
Hi-Tec
Equilibrio St Bijou 200 I WP Støvler Damer, sort
Vejl. udsalgspris 739 DKK 249 DKK
  • Versioner: EU 36
- 66 %
Hi-Tec Equilibrio St Bijou 200 I WP Støvler Damer, grå
Hi-Tec Equilibrio St Bijou 200 I WP Støvler Damer, grå grå
Hi-Tec
Equilibrio St Bijou 200 I WP Støvler Damer, grå
Vejl. udsalgspris 739 DKK 289 DKK
  • Versioner: EU 36
- 60 %

Når naturen kalder, skal udstyret være i orden

Elsker du at vandre, trekke, klatre og at være aktiv udendørs i det hele taget, så ved du også, hvor vigtigt det er at investere i noget slidstærkt fodtøj. Med et par Hi-Tec om fødderne får du endnu mere ud af dine anstrengelser i det fri.

Frem over stepperne med et skridt foran

Med over 40 års erfaring indenfor design og fremstilling af sko og tøj til outdoor-brug har dette hollandske mærke helt styr på sagerne. Hi-Tec VL Flash Force LowHver eneste sæson finder de på nye fantastiske designs og innovationer, der gør det komfortabelt og udfordrende at være på farten i det fri. Hi-Tec er den perfekte partner i regn, mudder, slud, sne eller højt solskin, for de mange typer af såler og åndbare overdele bringer fleksibilitet hjem i skogarderoben. Dermed kan du smyge dig ned i et par luftige og stødabsorberende sandaler til dine sommerture, et par lukkede vandrestøvler til de udfordrende ture i skove og bjerglandskaber, eller hvad med et par forede vinterstøvler i en perfekt pasform? Med Hi-Tec er alle muligheder åbne, så du kan blive klædt på i noget beskyttende og effektivt tøj og fodtøj i de skiftende danske årstider.

Praktisk og pålidelig påklædning du kommer langt med

Intet vejr er for dårligt til at være aktiv i. Det lyder som en kliché, men det er nu engang påklædningen, der gør det muligt at få det bedste ud af dine aktiviteter i det fri hele året rundt. Derfor byder vi her på CAMPZ.dk også på alt, hvad hjertet begærer af tøj, sko og udstyr til aktiv udendørsbrug, så du kommer perfekt fra start og i mål. Med Hi-Tec er barren sat, så nyd godt af dette hollandske mærke, nu hvor muligheden byder sig.