Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


High Peak

(63 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Telt fra High Peak
High Peak

High Peak - komfort i naturen

Vejrbestandigt udstyr er en forudsætning for en vellykket adventure tour. Virksomheden High Peak blev grundlagt i 1983 og fokuserer på åndbare telte. Inspireret af det udendørs område i Mellemøsten udviklede de specielt camping udstyr, der lever op til de højeste kvalitetskrav. Den brede vifte af produkter, der spænder fra strandtelte til kuppeltelte til bjergatleter, har ikke kun har et sofistikeret design, men også en unik komfort. High Peak har udvidet deres sortiment med funktionelle rygsække og soveposer af højteknologiske materialer.

SORTER EFTER
Side1af
2
 
SORTER EFTER
Side1af
2

Køb High Peak online

High Peak er et tysk firma, der producerer fritidstøj- og udstyr i en høj kvalitet til udendørsentusiaster og sportsmennesker. Firmaet leverer alt til camping, trekking, klatring og jagt blandt mange andre udendørsaktiviteter. Varemærket er anerkendt på det europæiske og nordamerikanske marked, og særligt kendt for produkternes høje standard, som holder år ud og år ind, og som kun kræver minimal vedligeholdelse. Kendetegnet for High Peak er ikke kun, at de leverer alt, man har brug for til naturoplevelsen, men også at man får stor værdi for pengene til konkurrencedygtige priser. Alle varer er udført i et exceptionelt, praktisk og stilet design, som passer til vor tids camper og vandrer. Brandet forhandles af en lang række af specialiserede forhandlere indenfor Outdoor verden over.

Den historiske baggrund

High Peak blev grundlagt i 1983 og har siden opbygget et professionelt og erfarent team af medarbejdere, som selv er friluftsmennesker, som kender til livet i naturen, og som derfor ved, hvad kunderne virkeligt har brug for, når de er ude i det fri. High Peak MitjanaFirmaet har fra starten fabrikeret exceptionelle produkter karakteriseret ved deres slidstærke materialer og funktionalitet, og som møder den moderne friluftsentusiasts høje krav om anvendelighed og holdbarhed. Selvom varesortimentet er bredt, har firmaet specialiseret sig i at lave soveposer, men udmærker sig også med deres telte, fremstillet til alle tænkelige formål og ekstreme vejrforhold. High Peaks professionelle personalestab designer alle produkter, og produktionen, som foregår i Asien, superviseres gennem deres landekontorer. Denne produktionsstruktur har vundet anerkendelse på det europæiske og nordamerikanske marked. Firmaets hovedkvarterer er beliggende i Tyskland, og lageret for det europæiske marked ligger i Holland. Firmaet er en multinational virksomhed, som formår at agere på det globale marked, udvide sit kundegrundlag konstant og holde en dedikeret og højt kvalificeret personalestab. Aktuelt set er High Peak en af de førende producenter i Europa indenfor friluftsmarkedet og kan vise exceptionelle resultater indenfor især campingområdet. Den samlede årlige omsætning når hele 85 millioner US dollars. Firmaets succes er en blanding af at prioritere kundernes behov og den høje kvalitet i deres produkter.

Om High Peaks produkter

Alle produkter er nøje gennemtænkte, så de passer til deres kunders ønsker og behov. Igennem hele produktionsprocessen føres der en streng kontrol med materialer, og fabrikationen af produkterne bliver testet løbende. Man kan derfor som forbruger være helt sikker på, at alle produkter er intet mindre end perfekte. Alle varemærkets produkter er højdepunkter i sig selv. Der findes i brandkollektionen eksempelvis vinterjakker lavet i solide vandafvisende og vindtætte materialer, og som fås i neutrale farver som sort, blå og mange flere. De vindtætte tyndere jakker kan bruges som yderlag i de varmere årstider eller som et mellemlag under en overfrakke. Men High Peak er især anerkendt for deres campingudstyr. Deres selvoppustelige luftmadrasser kan bruges både, når man overnatter i bjergene, og når man er på en almindelig campingtur med familie og venner. Udvalget af soveposer er også bredt og fås til alle temperaturplaner og sæsoner. High Peak SiskinDe fremstilles i enten syntetiske fibre eller dun. Man kan være sikker på at finde en model, der passer til ens foretrukne form, dette kunne f. eks være den mumieformede udgave. I udvalget af rygsække finder man alt fra små til rummelige store modeller, som tillader, at man har plads til alt sit udstyr, sovepose, telt og andet campingudstyr, samtidig med at bærekomforten og holdbarheden er i top. Rygsækkene føres i modelserierne Alpinizmo, Adrenaline, Everest, Katmandu, Luna Fantom, Pocatello og Tomahawk. High Peak teltene, som er brandets absolut speciale, er alle fremstillet i polyester i høj kvalitet, og alle telte er udstyret med vandafvisende overtelte, som er med til at garantere en lang levetid og robusthed. Teltene fås i alle størrelse fra solotelte til flerpersoners familietelte og i en række forskellige former såsom et tunneltelt eller et kuppeltelt. Fælles for alle er, at de er rummelige og giver god plads til enhver form for bagage. Derfor er det en fordel at vælge High Peaks fantastiske produkter:
  • Høj kvalitet
  • Lave priser
  • Solide produkter
I det varierede varesortiment finder man helt sikkert det, der er brug for til camping- eller vandreturen. Kvaliteten er ikke til at skyde igennem. Alt udstyr er lavet i slidstærke og holdbare materialer, som netop er vigtigt, når man er ude i naturen og underlagt det nordiske klima, der ofte byder på uventede overraskelser. Med High Peak udstyr kan du være sikker på, at du får mere værdi for pengene i kvalitet og holdbarhed.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling