Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

High5

5 Produkter
High5
High5

FASTER & FURTHER

I over 20 år har virksomheden High5 udviklet og produceret et omfattende sortiment af kosttilskud til idrætsudøvere og udholdenhedsatleter. Serien består af geler, sportsdrikke og energibarer, der forsyner kroppen med mineraler, kulhydrater og proteiner udviklet til træning, konkurrence og restitution.

Sorter efter
Side 1 af
1

Kosttilskud, du har fortjent

Det er efterhånden flere årtier siden, at High5 blev stiftet af to britiske triatleter, og lige siden har mærket opfundet, testet og lanceret en lang række af kosttilskud. High5 RunDe blev grundlagt af atleter, der vidste præcis, hvilken type kost, som det krævede for at nå over målstregen. De mange års erfaring har ført til de bedste produkter inden for sportsernæring. Du kan selvfølgelig finde de mest populære lige her hos os på CAMPZ.

Opnå optimal ydeevne og udholdenhed uden at skade din krop

Kosten er en utrolig vigtig del af din træning. Det, du spiser både før, under og efter, at du har dyrket motion, har en stor virkning på din krop. Alle produkterne fra High5  består af en videnskabelig sammensætning af proteiner, kulhydrater og mineraler, der er skabt til at øge din ydeevne. Det er dog ikke kun resultaterne under træningen, der er vigtige. Kosttilskudene fra High5 hjælper også kroppen med at genoprette muskelfunktionen efter en hård træning, som dermed sikrer en sund restitution. Hos CAMPZ fører vi kun de produkter, som i sidste hjælper dig med at passe på din krop, så du kan få det meste ud af den næste træning eller konkurrence.

Ren energi til hård træning

High5 har skabt et imponerende sortiment af kosttilskud, som er velegnet til både professionelle atleter såvel som til hverdagens motionister. Det brede udvalg omfatter både forfriskende tabletter til sportsdrikke samt velsmagende geléer og energibarer. Der er ingen unødvendige tilsætningsstoffer, kun 100 procent naturlige aromaer og smage. De forskellige tilskud har mange funktioner, og du kan vælge imellem produkter, der enten frigiver energi øjeblikkeligt eller over længere tid. Det hele afhænger af, hvad din træning og krop har behov for. Find din favorit hos CAMPZ. Vi garanterer, at du finder flere end en enkelt smag, som du vil komme til at holde af.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!