Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Hilleberg

7 Produkter
Kategorier
HILLEBERG fra A-Z
  1. Telte
  2. Teltfastgørelse
  3. Tilbygninger
Pris i kr.
Telt fra Hilleberg
Hilleberg

Hilleberg - Funktionelle telte til vind og vejr

Telte fra det svenske brand Hilleberg har siden 1973 budt på pålidelig beskyttelse imod vind og vejr. Den unikke aerodynamik og det slidstærke Kerlonstof gør, at Hilleberg telte er særligt robuste. Udførlige kvalitetskontroller og mange års erfaring garanterer et telt med lang levetid også under ekstreme forhold. Udover Hilleberg teltenes lange levetid, er de også nemme at håndtere. Teltene er designet med en enkel og funktionel stil, så de kan opsættes af én person. Samtidig er det næsten som at være i sit eget hjem med de små detaljer som inderlommer, tørresnore og rolige farver.

Sorter efter
Side 1 af
1

Så er der noget ved at sove i telt

De fleste husker sikkert en oplevelse i telt, hvor det har regnet eller stormet, og vind og vejr så er sivet igennem både telt og oversejl. Det skyldes ofte, at teltets kvalitet ganske enkelt er for ringe. Svenske Hilleberg valgte allerede i 1971 at gå all-in på moderne teltdesign, hvor de ikke gik på kompromis med kvaliteten. Man var ganske enkelt nødt til at fokusere på de lidt dyrere materialer for at opnå den ønskede effekt. Hilleberg EnanDerfor er produkterne fra mærket også en lidt større investering, men det betaler sig så meget, da man dermed slipper for at skulle ud og købe nyt telt hvert halve år.

Nutidens og fremtidens telte

Det er først og fremmest telte, som Hilleberg har specialiseret sig i. Derudover finder du alt det tilbehør, som man har brug for. Fælles for alle de forskellige modeller er, at de er nemme at slå op og ned, de vejer ikke så meget, materialernes kvalitet holder alle vejrets elementer ude, og samtidig er pladsen indeni teltene rigtig godt indrettet og udnyttet. Det er arkitektoniske og æstetisk smukke telte, som har de helt rigtige hældninger, så du kan sove skønt og sikkert i et telt fra Hilleberg. Produkterne er især brugt af professionelle outdoor-folk, som kun begiver sig ud på ukendt og krævende terræn, når de har dette tillidsfulde og autentiske mærke med sig. Det er super lækre telte, som har gjort camping og friluftsliv populært i alle segmenter, da komforten og holdbarheden er så høj. Derfor er vi her på CAMPZ også glade for at kunne præsentere dig for et alsidigt udvalg fra Hilleberg.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!