CAMPZ - Camping & outdoorshop
Op til 70% rabat1
Telt fra Hilleberg
Hilleberg - Funktionelle telte til vind og vejr
Telte fra det svenske brand Hilleberg har siden 1973 budt på pålidelig beskyttelse imod vind og vejr. Den unikke aerodynamik og det slidstærke Kerlonstof gør, at Hilleberg telte er særligt robuste. Udførlige kvalitetskontroller og mange års erfaring garanterer et telt med lang levetid også under ekstreme forhold. Udover Hilleberg teltenes lange levetid, er de også nemme at håndtere. Teltene er designet med en enkel og funktionel stil, så de kan opsættes af én person. Samtidig er det næsten som at være i sit eget hjem med de små detaljer som inderlommer, tørresnore og rolige farver.

Hilleberg

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå
  • rød

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Hilleberg Atlas Forbinder, rød
Hilleberg Atlas Forbinder, rød rød
Hilleberg
Atlas Forbinder, rød
Vejl. udsalgspris 1.779 DKK 1.679 DKK
gratis forsendelse
Hilleberg Atlas Reservestang 768cm x 17mm, grå
Hilleberg Atlas Reservestang 768cm x 17mm, grå grå
Hilleberg
Atlas Reservestang 768cm x 17mm, grå
Vejl. udsalgspris 1.319 DKK 899 DKK
gratis forsendelse
- 32 %

Så er der noget ved at sove i telt

De fleste husker sikkert en oplevelse i telt, hvor det har regnet eller stormet, og vind og vejr så er sivet igennem både telt og oversejl. Det skyldes ofte, at teltets kvalitet ganske enkelt er for ringe. Svenske Hilleberg valgte allerede i 1971 at gå all-in på moderne teltdesign, hvor de ikke gik på kompromis med kvaliteten. Man var ganske enkelt nødt til at fokusere på de lidt dyrere materialer for at opnå den ønskede effekt. Hilleberg EnanDerfor er produkterne fra mærket også en lidt større investering, men det betaler sig så meget, da man dermed slipper for at skulle ud og købe nyt telt hvert halve år.

Nutidens og fremtidens telte

Det er først og fremmest telte, som Hilleberg har specialiseret sig i. Derudover finder du alt det tilbehør, som man har brug for. Fælles for alle de forskellige modeller er, at de er nemme at slå op og ned, de vejer ikke så meget, materialernes kvalitet holder alle vejrets elementer ude, og samtidig er pladsen indeni teltene rigtig godt indrettet og udnyttet. Det er arkitektoniske og æstetisk smukke telte, som har de helt rigtige hældninger, så du kan sove skønt og sikkert i et telt fra Hilleberg. Produkterne er især brugt af professionelle outdoor-folk, som kun begiver sig ud på ukendt og krævende terræn, når de har dette tillidsfulde og autentiske mærke med sig. Det er super lækre telte, som har gjort camping og friluftsliv populært i alle segmenter, da komforten og holdbarheden er så høj. Derfor er vi her på CAMPZ også glade for at kunne præsentere dig for et alsidigt udvalg fra Hilleberg.