CAMPZ - Camping & outdoorshop
Gør stilen let med vores håndplukkede outfits

Hippy Tree

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Forny garderoben med Hippy Tree: Trendy tøj til et aktivt liv

CAMPZ og surfbrandet Hippy Tree klæder dig på i modebevidste dele med et hipt look, der er som skabt til et aktivt liv fuld af bevægelse, og det gælder uanset, om din foretrukne sport centrerer sig om vandring, surfing, cykling eller noget helt fjerde. Samtidig får du dele, der harmonerer med hverdagen og kan bruges i en række sammenhænge.

Fra en simpel garage til den skelsættende modeverden

I 2004 skabte den amerikanske surfer og fotograf Andrew Samecki Hippy Tree fra sin garage i Hermosa Beach i Californien. Hans mission var at forene bjerge og have i en kollektion af trendy tøj, der tager sin inspiration i natur, udendørsliv og surf. Den mission har ledt til et stort sortiment af lækkert tøj, der henvender sig til den modebevidste mand med hang til udendørsliv og sans for kvalitet og tidens ånd. De mange items har i dag spredt sig til store dele af verden. CAMPZ klæder dig på fra top til tå i et væld af kvalitetstøj fra den dygtige producent. Hippy Tree GeologyFor eksempel tilbyder vi flere af mærkets lækre shorts, T-shirts, skjorter, jakker, hovedbeklædning, hoodies, og tasker. Vores mål er at give dig et bredt udvalg af beklædning at vælge blandt, når du er på udkig efter nye kvalitetsdele til klædeskabet, der harmonerer med et aktivt liv og samtidig understøtter et trendy og moderne look.

Hip og trendy beklædning til et aktivt liv

Nu kan du svøbe dig ind i blød kvalitetsbomuld og T-shirts, der matcher det meste af garderobens dele med en lang række neutrale farvevalg og strømlinede designs. Vil du bringe ekstra kant til dit aktive outfit, anbefaler vi en af de mange ternede skjorter eller T-shirts med livlige grafiske designs og iøjnefaldende farver. Kombiner overdelene med et par funktionelle shorts fra Hippy Tree og en hip hovedbeklædning, og du er klar til at indtage alt fra strande og kyster til bjerge og skove, og det med en ultimativ følelse af sublim pasform. Til de køligere dage og aftener kan du iføre dig en af de mange jakker i fleece eller en blød hættetrøje i bomuld med kængurulomme. Begge overdele arbejder aktivt for, at du holder varmen på kølige forårs- eller sommerdage i naturen. I samarbejde med det modebevidste surfmærker gør CAMPZ en aktiv indsats for at give dig uforglemmelige oplevelser i naturen, og det mens du ser brandgodt ud.