Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Friske forårslooks - Nye kollektioner til forår i storbyjunglen

HOKA ONE ONE

Hoka One One får dig fremad. Den unikke mellemsålskonstruktion reducerer stød og giver større komfort når du løber, uden at tilføje vægt til fødderne. Mærket går meget op i at støtte fodens naturlige rullebevægelse fra hæl til tå. Hvad end du løber i din fritid eller dyrker sport på konkurrencemæssigt plan, så vil løbeskoene fra Hoka One One give dig stabilitet med en dynamisk løbefølelse, som med garanti vil ændre din løbeoplevelse til det positive.

Trailsko fra Hoka One One

Nyheder fra HOKA ONE ONE

Lær mere om Hoka One One
Overvind grænser med Hoka One One TORRENT 2

Bliv inspireret af JP Alipio, racerdirektør for Cordillera Mountain Ultra, og mød en række ligesindede folk, der overvinder deres grænser gennem gensidig giv-og-tag samtidig med, at du lærer at respektere naturen. JP samler trailløbere fra hele verden såvel som lokale fra Filippinerne for at danne en gruppe, der tilbyder et åndeligt hjem til alle. Med TORRENT 2 finder du en adræt off-road sko, der giver dig mulighed for virkelig at skubbe grænserne på stien.
Se nu

The HOKA Difference

CUSHIONED MIDSOLE: HOKA ONE ONE er kendt for løbesko i høj kvalitet med en let og perfekt polstret mellemsål. For fortsat at være det er de konstant på udkig efter lettere, mere responsive og holdbare materialer, der maksimerer dæmpning og forbedrer alle løberes performance.

META ROCKER: Det specielle konvekse, gyngestol-lignende design af HOKA ONE ONEs ydersåle sikrer en optimal rullebevægelse med minimal kontakttid med jorden. I kombination med HOKAs unikke polstring bliver den komplette løbebevægelse mere dynamisk og effektiv.

ACTIVE FOOTFRAME: En løbesko skal passe perfekt for at kunne fungere bedst. Med Active Footframe-teknologien har HOKA ONE ONE udviklet en måde at perfekt indlejre forfoden og hælen i mellemsålen uden at indsnævre den.

Hoka One One

209 Produkter
Sorter efter