Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Klar til nye udsigter - Hav udstyret klar til nye minder

HOKA ONE ONE

Hoka One One får dig fremad. Den unikke mellemsålskonstruktion reducerer stød og giver større komfort når du løber, uden at tilføje vægt til fødderne. Mærket går meget op i at støtte fodens naturlige rullebevægelse fra hæl til tå. Hvad end du løber i din fritid eller dyrker sport på konkurrencemæssigt plan, så vil løbeskoene fra Hoka One One give dig stabilitet med en dynamisk løbefølelse, som med garanti vil ændre din løbeoplevelse til det positive.

Trailsko fra Hoka One One

Nyheder fra HOKA ONE ONE

Lær mere om Hoka One One
Fremragende præstation til ekstraordinære vandreoplevelser

En vandresko, der føles som en luftpude? HOKA ONE ONE har sammensat et fuldt spektrum af innovative teknologier, materialer og designs til TenNine Hike GORE-TEX for at gøre denne præstationsorienterede vandresko perfekt. Dette giver dig all-round beskyttelse, stabilitet og komfort - selv på længere distancer. Den udvidede hælgeometri driver dig fremad med hvert skridt, og den bæredygtige GORE-TEX Leaf-teknologi, der hovedsageligt består af genbrugsmaterialer, sørger for, at den indre sko er helt vandtæt. Vandring uden begrænsninger!
Se nu

The Hoka Experience

CUSHIONED MIDSOLE: HOKA ONE ONE er kendt for løbesko i høj kvalitet med en let og perfekt polstret mellemsål. For fortsat at være det er de konstant på udkig efter lettere, mere responsive og holdbare materialer, der maksimerer dæmpning og forbedrer alle løberes performance.

META ROCKER: Det specielle konvekse, gyngestol-lignende design af HOKA ONE ONEs ydersåle sikrer en optimal rullebevægelse med minimal kontakttid med jorden. I kombination med HOKAs unikke polstring bliver den komplette løbebevægelse mere dynamisk og effektiv.

ACTIVE FOOTFRAME: En løbesko skal passe perfekt for at kunne fungere bedst. Med Active Footframe-teknologien har HOKA ONE ONE udviklet en måde at perfekt indlejre forfoden og hælen i mellemsålen uden at indsnævre den.

Hoka One One

159 Produkter
Sorter efter