Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Covid-19: Vi fortsætter med at levere! - Til vores FAQ

HOKA ONE ONE

TIME TO FLY
HOKA ONE ONE bringt dich nach vorn. Der einzigartige Zwischensohlenaufbau reduziert die Stoßkräfte beim Laufen und sorgt für größeren Laufkomfort, ohne dabei zusätzliches Gewicht an den Füßen zu verursachen. Dabei legen die Marke großen Wert darauf, die natürliche Abrollbewegung von der Ferse bis in die Zehen zu unterstützen. Ganz gleich, ob du Freizeitjogger oder Wettkampfathlet bist, eine stabilere Laufform und dynamischere Bewegungsabläufe dank HOKA ONE ONE werden dein Lauferlebnis positiv verändern.

Trailrunning Schuhe von Hoka One One

Trailrunning Schuhe von Hoka One One

Mehr über Hoka One One erfahrenTime To Change The Game

Running 100 miles is unknown territory for most athletes. Jim Walmsley is redefining human potential by running it as fast as he can. It's time to change the game. It's Time to Fly™. #timetofly

Entdecke alle Trailrunning Schuhe von Hoka One One

The HOKA Difference

CUSHIONED MIDSOLE: HOKA ONE ONE er kendt for løbesko i høj kvalitet med en let og perfekt polstret mellemsål. For fortsat at være det er de konstant på udkig efter lettere, mere responsive og holdbare materialer, der maksimerer dæmpning og forbedrer alle løberes performance.

META ROCKER: Det specielle konvekse, gyngestol-lignende design af HOKA ONE ONEs ydersåle sikrer en optimal rullebevægelse med minimal kontakttid med jorden. I kombination med HOKAs unikke polstring bliver den komplette løbebevægelse mere dynamisk og effektiv.

ACTIVE FOOTFRAME: En løbesko skal passe perfekt for at kunne fungere bedst. Med Active Footframe-teknologien har HOKA ONE ONE udviklet en måde at perfekt indlejre forfoden og hælen i mellemsålen uden at indsnævre den.

Hoka One One

186 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
4

Trendy sportssko, hvor der også er styr på det tekniske og funktionelle

Inden for sportsverdenen finder man løbende nye trends og mærker, der kommer med fornyelse og input, som ikke er set før. Trends bunder ofte i et slags oprør eller modsvar på tidens tendenser, og det er amerikanske HOKA ONE ONE et tydeligt bevis på. Mærket blev nemlig startet på et tidspunkt, hvor det var in at løbe i flade sportssko. Det betød minimalistiske designs netop med meget tynde såler, som var inspireret af løb med bare fødder. Hos dette amerikanske sportsmærke er det lige omvendt, for her får man sportssko med brede, høje og kraftige såler, hvilket samtidig betyder masser af stødabsorbering. Grundlæggerne af mærket er oprindeligt fra Frankrig, og designstilen er stadig inspireret af de franske grundlæggeres rødder, da de især elsker at løbe nedad. Det er noget, som netop kræver masser af skum, puder og blødhed, så knogler og led ikke overbelastes, når man lander og sætter af. I dag er HOKA ONE ONE ejet af Deckers Brands, der også har flere andre skomærker under vingerne i form af Teva, UGG, Sanuk og flere andre. HOKA ONE ONE Speed Instinct 2Dermed er man i helt trygge hænder, når man investerer i et par nye sportssko, for fodtøj er selskabets helt store passion.

Polstrede løbesko med komforten i top

Der findes et hav af sportsmærker i dag, så der er rigeligt at vælge imellem. Heldigvis skiller de forskellige mærker sig også ud fra hinanden. Hos HOKA ONE ONE er man mestre i at udpensle mærkets egen signatur, for designstilen er unik i sig selv. De høje såler samt den brede og omfattende farvepalet stråler af personlighed og karakter. Dermed får man et par sportssko, hvor der er helt styr på alt det funktionelle, innovative og tekniske, men hvor man samtidig også har mulighed for at skabe et personligt look med skoene som markante markører. Dynamiske stilarter samt masser af pangfarver sætter fart over feltet, så skoene netop passer til ens aktive livsstil. HOKA ONE ONE byder udover fodtøj også på forskelligt tilbehør, hvor mærkets rygsække ligeledes er blevet et stort hit. Det er løberygsække med specialdesignede holdere til drikkedunke samt med masser af uundværlige detaljer som letvægtsmaterialer, svedabsorberende remme, ventilation i ryggen og meget andet. Mærket har taget verden med storm takket være sit mod til at gå nye veje samt sin enorme viden, da man foretager sparring med selskabets søstermærker. Derfor er vi også begejstrede for mærket her på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!