Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

HOKA ONE ONE

Hoka One One får dig fremad. Den unikke mellemsålskonstruktion reducerer stød og giver større komfort når du løber, uden at tilføje vægt til fødderne. Mærket går meget op i at støtte fodens naturlige rullebevægelse fra hæl til tå. Hvad end du løber i din fritid eller dyrker sport på konkurrencemæssigt plan, så vil løbeskoene fra Hoka One One give dig stabilitet med en dynamisk løbefølelse, som med garanti vil ændre din løbeoplevelse til det positive.

Trailsko fra Hoka One One

Nyheder fra HOKA ONE ONE

Lær mere om Hoka One One
Anacapa MID GTX: robust som en vandrestøvle, let og komfortabel som en løbesko

Med den nye letvægtsvandresko Anacapa MID GTX vil du blive tiltrukket af det store friluftsliv. Den er stabil og griber godt på terræn, mens den vandafvisende overdel holder dine fødder tørre i regnbyger. Skoen toppes af dens signatur med den forlængede hælgeometri og det ultraletvægtsdesign, der giver dig en let tur på stierne. Overdelen, mesh og snørebånd anvender 100 % genbrugte PET-polymergarner, og skoen er også PVC-fri.
Se nu

The Hoka Experience

CUSHIONED MIDSOLE: HOKA ONE ONE er kendt for løbesko i høj kvalitet med en let og perfekt polstret mellemsål. For fortsat at være det er de konstant på udkig efter lettere, mere responsive og holdbare materialer, der maksimerer dæmpning og forbedrer alle løberes performance.

META ROCKER: Det specielle konvekse, gyngestol-lignende design af HOKA ONE ONEs ydersåle sikrer en optimal rullebevægelse med minimal kontakttid med jorden. I kombination med HOKAs unikke polstring bliver den komplette løbebevægelse mere dynamisk og effektiv.

ACTIVE FOOTFRAME: En løbesko skal passe perfekt for at kunne fungere bedst. Med Active Footframe-teknologien har HOKA ONE ONE udviklet en måde at perfekt indlejre forfoden og hælen i mellemsålen uden at indsnævre den.

Hoka One One

201 Produkter
Sorter efter