CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Hoka One One Clifton 8

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Hoka One One Clifton 8 er løbeskoen, der støtter dig længere

Det oprindeligt franske Hoka One One er et brand, som er dukket op for relativt nyligt, og det blev stiftet i 2009 i Annecy. Brandet blev kendt for sine overdimensionerede ydersåler, som var en skarp kontrast til de minimalistsko, som var populære, da mærket opstod. Dette har også givet skostilen betegnelsen maksimalistsko. Siden starten i Frankrig er hovedkvarteret flyttet til Californien i USA, hvor man er blevet en del af en større række af sportsfodtøjs-mærker og kan nyde godt af knowhow og erfaringsudveksling, man ikke tidligere havde adgang til.Hoka One One Clifton 8 Wide Man fremstiller i dag sko til en række forskellige typer fra løb på atletikbane til deciderede terrænløb. Her hos CAMPZ.dk samler vi udrustning til det aktive udeliv, så vi har et bredt udvalg af skoene her.

Nye og forbedrede sko giver en bedre oplevelse

Hoka One One Clifton 8 er den seneste generation af løbesko fra Clifton-serien, og den er 15% lettere end forrige generation og blødere at gå i takket være en ny ultralet mellemsål. I hælen er en udvidet crash pad for at skåne dit bevægeapparat. Gummidækningen er øget for at give skoen længere holdbarhed. Det giver dig mere for pengene og adgang til den seneste teknologi, uanset om du bruger skoen til fritidsaktiviteter, eller om du dyrker konkurrence. Skoen er perfekt for både begyndere og for erfarne løbere. CAMPZ.dk forsøger have noget til både nye og erfarne udemennesker, og dette er en del af det alsidige udvalg. Skoene er baseret på de prisvindende tidligere modeller af Clifton-sko, og de kommer med endnu bedre ydelse, komfort og beskyttelse. Skoene findes til både herrer og damer i en række friske farver.

Hoka One One er i fremmarch

Flere og flere opdager fordelene ved Hoka One One skoene. Typisk sværger folk til mærket, når de først selv har oplevet skoene, og det er uanset, om de er sprintere eller ultraløbere. Alle bemærker fordelene ved dette mærke, som er, at de er ekstremt skånsomme for fødderne og hele bevægeapparatet. Samtidigt er de lettere end andre producenters og yder en passende affjedring og spændstighed til deres anvendelsesområde. Mange oplever, de kan løbe længere med sko fra Hoka One One, uden det bliver hårdt. Her spiller maksimalismen også ind, da man simpelthen har mere plads til stødabsorbering og komfort end i sko fra andre fabrikanter. Overdelen i skoene er fremstillet med den seneste viden og teknologi, som øger ventilation og komfort under løb og vandring. Da vi vil give adgang til det seneste her på CAMPZ.dk er Hoka One One og Clifton 8 oplagte valg.