CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Hoka One One Bondi 7

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Hoka One One Bondi 7 er ikke noget med strand eller sand

Med et firmanavn, som leder tankerne hen på Australien, kan du tilgives for at tænke sandstrand, når du ser navnet på denne serie sko: Bondi. Men det har nu ikke meget på sig. Haka One One startedes faktisk af to franskmænd i alperne. Den ene opfinder, den anden en målrettet ultraløber. Sammen satte de sig for at udvikle løbesko med bedre komfort og beskyttelse, samtidigt som det naturligvis ikke måtte gå ud over ydelse og resultater. Det lykkedes for de to med usædvanlige resultater.Hoka One One Bondi 7 De valgte at gå mod minimalismen, som ellers har været dominerende indenfor sportsfodtøj, og de har kastet sig helhjertet over maksimalisme. De har været i stand til at udvikle og anvende lige så effektive materialer men bare meget lettere end konkurrerende produkter. Man har endda typisk været i stand til at optimere ydelsen og affjedringen yderligere, samtidigt som man har kunnet reducere vægten for hver ny generation af skoene. Hos CAMPZ.dk præsenterer vi et pænt udvalg af det fremstormende skomærke.

Du har ret til det bedste, og det kunne være dette

Roden til Hoka One Ones stigende succes har været, at rygtet om skoene har spredt sig som en steppebrand. De, som prøver skoene, sværger i reglen til dem efterfølgende, typisk fordi de har oplevet en støtte og en lethed, de ikke har oplevet med andre sko. Mange har også bemærket, hvordan skoene er mærkbart lettere end dem, de hidtil har haft benyttet, og at folk ofte har oplevet at kunne løbe længere eller mere intenst, før de begyndte at mærke det i fødder og ben. Så naturligvis skal disse sko indgå i CAMPZ.dks sortiment til udelivet. Baggrunden for folks oplevelser er en unik sammensætning af de forskellige sål-lag og placeringen af forskellige typer gummi eller skum. Dette betyder, at skoene tilbyder en optimal støtte og affjedring, samtidigt som blandt andet Hoka One One Bondi 7 giver en uovertruffen komfort i et par ellers neutrale, bløde løbesko.

Får dig frem til målet

Alt det ovennævnte bliver kombineret med en meget åndbar og slidstærk overdel, og det skaber en unik løbesko, du ikke har lyst til at forlade, når først du har prøvet den. Når dine fødder har det godt og behageligt, samtidigt som de får støtte og sikkerhed, bliver det nemmere nå dine mål. Om det er den slags med en målstreg, eller de mere teoretiske mål vi sætter for os selv. CAMPZ.dk har Hoka One One Bondi 7 i sortimentet samt andre modeller fra Hoka One One, hvis du er til en anden type løbesko end lige disse.