CAMPZ - Camping & outdoorshop
Spar op til 60 %1 i End of Season-udsalget

Hoka One One Speedgoat

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Herrer 1

Skostørrelse

  • 42
  • 43

Farve

  • blå

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Hoka One One Speedgoat 5 Sko Herrer, blå
Hoka One One Speedgoat 5 Sko Herrer, blå blå
Hoka One One
Speedgoat 5 Sko Herrer, blå
1.109 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: US 9 | EU 42 2/3

Hoka One One Speedgoat inspirerer til bevægelse

Hos CAMPZ er vi eksperter i friluftsliv. Vi brænder for at give dig inspirationen til og muligheden for at bruge endnu mere tid i naturen. Det er derfor, at vi er stolte af at kunne præsentere dig for Hoka. De har nemlig samme passion som os. Ved at designe innovative teknologier til løb, vandring og træning har de givet mennesker verden over endnu mere bevægelsesglæde. Hoka One One Speedgoat er sko, der giver en følelse som ingen anden. Deres ingeniører har designet forstærkede såler, der ikke bare optimerer komforten, de støtter dine fødder og øger din effektivitet. Med konstant fokus på optimering og mere legende bevægelse får du en serie af sko, der giver den nødvendige selvtillid, når målstregen skal nås.

Specialdesignede mellemsåler til udfordrende trails

 Hoke One One Speedgoat er en prisvindende serie af sko, der er designet til teknisk og udfordrende terræn. Hoka One One Speedgoat 4 CNYDe er lavet i samarbejde med deres egne atleter og er bygget til at overvinde de hårdeste trails. Med opdaterede design, der inkorporerer det vandafvisende GORE-TEXT® materiale, er du sikker på altid at stå fast. I regn, sne og slud er Hoka One One Speedgoat din allerbedste ven. Til de regnvåde dage griber deres Vibram Megagrib-ydersål fast i underlaget. Virksomheden er især kendt for deres alsidige og ultra lette mellemsåler: Balance, Responsive og Maximal. Balance yder optimal vægtfordeling, Responsive giver efter for fodens bevægelser, samtidig med at den yder støtte og support. Maximal er designet for total stødabsorbering og bevægelse på ujævnt terræn. Hoka One One Speedgoat kombinerer det bedste fra alle deres teknologier og byder på en bred serie af performance-dygtige sko til dig, som stiller høje krav til dit gear.

Når naturen er dit andet hjem

Hvis du ligesom os her hos CAMPZ føler dig hjemme i naturen, så er du landet det rette sted. Denne serie af sko er nemlig designet til dig. De fleksible mesh-indsatser yder ekstra ventilation og optimeret åndbarhed samt en sok-lignende fornemmelse omkring foden. Skoene i er lavet med både lav profil og ekstra ankelstøtte. Med 3D-printede overdele vil du opleve ekstra støtte omkring dine fødder samt en pasform, der sikrer, at foden bliver, hvor den skal. Ydersålerne sikrer optimeret greb, når du bevæger dig opad samt ekstra sikkerhed, når presset øges på vejen ned. Der er tænkt på det hele, også designet. Med et stort udvalg af både form, fit og farve er vi sikre på, at den perfekte sko til dig findes lige her.