CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Holmenkol
Holmenkol – License to win
Holmenkol er den ældste producent af skivoks i verden og har siden grundlæggelsen i 1922 specialieret sig i rengøringsmidler, overfladebehandling og imprægnering af ski-, outdoor- og skiudstyr. Alle Holmenkol-produkter er fremstillet i Tyskland og er kendetegnet ved høj kvalitet, ydeevne og bæredygtighed.

Holmenkol

3 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • blå
  • gennemsigtig

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Holmenkol Natural Skivoks 50g
Holmenkol Natural Skivoks 50g
Holmenkol
Natural Skivoks 50g
Vejl. udsalgspris 129 DKK 69 DKK
- 46 %
Holmenkol Nordic Spray til klatreskind 60 ml
Holmenkol Nordic Spray til klatreskind 60 ml
Holmenkol
Nordic Spray til klatreskind 60 ml
Vejl. udsalgspris 139 DKK 59 DKK
- 57 %
Holmenkol Ski Tour Skin Spray Imprægnering 125 ml
Holmenkol Ski Tour Skin Spray Imprægnering 125 ml
Holmenkol
Ski Tour Skin Spray Imprægnering 125 ml
Vejl. udsalgspris 169 DKK 69 DKK
- 59 %

Holmenkol er lig uovertruffen pleje til ski og cykel

Forlæng levetiden på dit elskede sportsudstyr. Holmenkol og CAMPZ er gået sammen om at tilbyde dig et stort sortiment af kvalitetsbevidste plejeprodukter, der henvender sig til fans af ski- og cykelsport. Disse produkter hjælper dig med at passe ekstra godt på dit udstyr.

Skarpe plejeprodukter der hviler på knap 100 års erfaring

Holmenkol er et mærke med adskillige årtiers erfaring fra skisportsbranchen. Den tyske virksomhed blev grundlagt i 1922, hvorfor den har tilegnet sig titlen som den ældste leverandør af skivoks. Siden er sortimentet vokset med en række funktionelle og let anvendelige produkter. På CAMPZ forhandler vi foruden mærkets berømte skivoks blandt andet en stor kollektion af kraftig imprægnering til skistøvler og andet fodtøj, børster med stor ydeevne samt en stribe produkter, der henvender sig til den passionerede cykelrytter. Det primære mål er at levere produkter til dig, der beskytter og forlænger levetiden på dit ski- og cykeludstyr, så du kan have glæde af det lang tid fremover.Holmenkol SmartWaxer Så træd ind i en forunderlig verden af sublim pleje til ski- og cykelsport.

Ultimativ pleje til ski og andet udstyr

Slalom, langerend, snowboard eller spring. Uanset din foretrukne skisport, er det nødvendigt at passe godt på dit udstyr og pleje det med jævne mellemrum. CAMPZ og Holmenkol gør det nemt for dig at levere ultimativ pleje til dit skisportsudstyr. Blandt andet via det famøse skivoks fra brandet, der er lige til at anvende og resulterer i en glidende fornemmelse på pisterne. Sørg for, at dine ski har været opbevaret i varme, inden du renser dem og tilfører skivoksen. Brug dernæst et strygejern til at fordele voksen i et fint lag over begge ski. Når voksen er nedkølet, fjerner du de overskydende rester og børster skiene af med en af de stive og holdbare børster fra Holmenkol. Er du i tvivl om processen, kan du altid søge professionel hjælp til at få vokset dine ski.

Kraftige plejeprodukter til dedikerede cykelryttere

Til passionerede cyklister anbefaler vi de mange cykelplejeprodukter fra den erfarne producent. Pas godt på cyklens specifikke enkeltdele og forlæng dens performance med skarpe produkter som kæde- og suspensionspray. Giv din cykel en god portion kærlig opmærksomhed med en solid cykelvask. Til det formål kan du blandt andet investere i mærkets unikke sæbe til cykelvask samt en multi-cleaner til metalliske overflader. Rund af med en god gang cykelolie, og du er klar til at tilbagelægge nye spændende distancer i cykelsadlen.