Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Houdini - funktionelt sportstøj med høj komfort

Egne erfaringer med dårlige vejrforhold var med til, at svenskeren Lotta Giornofelice startede med, at beskæftige sig med varmende stoffer til bjergsport. Da virksomheden blev grundlagt i 2001 skete det i samarbejde med designerne Hanna og Eva Houdini. Dette indkluderede funktionelt sportstøj og undertøj lavet af stretch fleece. Det åndbare tøj er behageligt på huden og klarer ekstreme vejrforhold. Derudover er Houdini pioner inden for miljøbeskyttelse: Kollektionerne er primært lavet af genbrugsmaterialer. I 2008 vandt de øko-bevidste trendsættere også prisen som årets sportsoutfit
Nyheder fra Houdini
Topsælgere
Lær mere om Houdini
The Houdini Menu
The Houdini Menu - Verdens første vegetariske madoplevelse dyrket på udslidt sportstøj
Houdini Power Houdi - Bag kulisserne
I denne minidokumentar kommer du med bag kulisserne og møder nogle af de personer som er med til at skabe Houdinis klassiske fleecejakke.

Houdini

191 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
4

Attraktivt sportstøj til dine udfoldelser

Motion og velvære er vejen frem til livskvalitet og et godt helbred – det er i hvert fald en del af filosofien hos Houdini. Dette svenske mærke falder perfekt i tråd med de kvaliteter og designstandarder, som vi også sætter pris på i Danmark. Det er ægte nordiske looks med tidløse silhuetter samt rigtig lang holdbarhed. Ejerne bag er selv aktive outdoor-freaks, der elsker alle former for aktiviteter under åben himmel, og det var netop på en klatretur i New Zealand, at hele ideen om et eget mærke blev grundlagt. Houdini Mr. DunfriVed hjælp af masser af research, egen erfaring, sparring med professionelle atleter samt et hul i markedet med plads til outdoortøj af ypperste kvalitet – ja, så er Houdini attraktivt og effektivt på alle punkter. I dag kan du så blive ejer af nogle af de funktionelle produkter, hvor det såkaldte stretch-fleece er et af basisprodukterne bag succesen. Her anvendes det velkendte bløde fleece med en elastisk variation, som egner sig helt perfekt til alle de aktive timer. Det betyder nemlig, at tøjet giver sig præcis, som man har brug for, så kroppen har råderum og plads til ekstra fri bevægelighed. Denne fleece-type er også lækker til afslappende brug, hvor de bløde tekstiler nærmest kysser huden med den rene komfort og velvære.

Med Houdini er din sport lig med fryd og gammen

Som udgangspunkt designer Houdini sine kollektioner i en 3-lags-kombination, der indgår som standard påklædning blandt alle typer af atleter, og dermed til alle mulige forskellige slags sportsgrene. Det er fra det velkendte første lag tættest på huden og videre til et åndbart mellemlag og ud til det yderste beskyttende lag – eller den såkaldte skal-beklædning. Med fokus på forskellige temperaturskift i naturen og i byen så fremstiller Houdini sine kollektioner med masser af temperaturregulerende elementer, membraner, åndbarhed, svedabsorbering og lignende funktionaliteter. Det betyder, at du altid føler dig veltilpas, når du er aktiv i det fri, så du får mod på mere, og så motivationen ingen ende vil tage. Udover at designe det lækreste outdoor-tøj, så er mærket også engageret i miljøbeskyttende tiltag, så du får nogle produkter, hvor der ligger masser af passion, omtanke og engagement bag. Udover undertøj, mellemlag og yderlag så byder Houdini også på accessories i form af huer, handsker og andre ting, så du kan blive klædt komplet på. Dermed er linjen lagt til endnu flere timer i frisk luft, så du kan nyde alle årstiderne hver for sig – i den helt rette beklædning.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!