CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Houdini Base

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Funktionelt sportstøj i bæredygtige materialer

Houdini blev grundlagt i 2001 af svenske Lotta Giornofelice og designerne Hanna og Eva Houdini. De havde en fælles interesse i at finde varmende materialer, som kunne anvendes til sportstøj til brug i bjergene, til vandring eller blot til hverdag. De fandt frem til at producere undertøj og sportstøj i fleece.Houdini Activist Message Et materiale, du kan holde varmen i, samtidig med at det er blødt, behageligt og tørrer hurtigt. Kvaliteter som de fleste vandrere, bjergbestigere og aktive udemennesker sætter pris på. Udover at designe funktionelt sportstøj lægger Houdini også stor vægt på bæredygtighed. Blandt andet derfor benytter man kun genbrugsmaterialer eller bionedbrydelige materialer. Det finder du for eksempel i det lækre sportstøj Houdini Base, som spænder over alt fra strømpebukser til T-shirts og jakker, og som du kan købe hos CAMPZ.dk

Sportstøj der gør en forskel for brugerne og verden

Sportstøjet fra Houdini Base er i det hele taget en del af et opgør med den hurtige tøjproduktion og vores brug-og-smid-væk-mentalitet. En broget forsamling af videnskabsfolk, designere og aktive bjergbestigere og vandrere har i tæt samarbejde med forbrugerne udviklet det stilfulde sportstøj. Funktionaliteten er høj, kvaliteten er høj, og brandet stræber efter at designe sportstøj, der holder hele livet. I det hele taget er der en intention om at lave sportstøj, der kan gøre en forskel for brugerne og verden. Den aktive livsstil skal gå hånd i hånd med bæredygtighed, og der er ikke plads til at gå på kompromis. For eksempel benytter man hos Houdini kun genbrugsmaterialer eller bæredygtige og bionedbrydelige materialer, ligesom man har en filosofi om aldrig at mikse syntetiske materialer med rene og mere naturlige fibre.

Merinould og Tencel gør tøjet åndbart og blødt

Folk, der vandrer i bjergene, hvor temperaturen svinger voldsomt mellem kulde og varme, ved, hvor vigtigt det er at være ordentligt klædt på. Lag-på-lag tøj er simpelthen et must. Med flere lag tøj kan du smide et lag eller tage mere tøj på og derved regulere din kropstemperatur, så du altid er varm og tør. Det inderste lag, basen, er særligt vigtig. Det skal være svedregulerende og åndbart på en og samme tid. Tøjet i Houdini Base serien kan benyttes som det inderste lag, men du kan også bruge det som dit eneste lag. Det er kendetegnet ved at være blødt og hurtigtørrende og består af en blanding af merinould og Tencel. Houdini brandet er netop kendt ved, at man benytter sig af naturlige materialer i sit tøj, og de skal helst være så rene som muligt. Tencel er netop stof lavet af nedbrydelige cellulosefibre fra bambus, bøg eller gran.