CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

HUUB Aegis X 3:5 Fuld dragt Herrer, sort

ID: 1410567

Vejl. udsalgspris 3.709 DKK
1.469 DKK
- 60 %
Inkl. moms., gratis forsendelse
Størrelsestabel

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

  • Vælg Størrelse
  • Vælg Størrelse
    Find din størrelse
    Størrelsesinformation:
    Normal i størrelsen
    Pasform:
    Smal
    S udsolgt online
    M udsolgt online
    MT udsolgt online
    L udsolgt online
    XL udsolgt online
    XXL udsolgt online
Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

HUUB Aegis X 3:5 Fuld dragt Herrer, sort (black)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Aegis X er en ansigtsløftning af den våddragt, der er kendt for at overgå forventningerne og levere meget mere, end prisen antyder. En dragt, der appellerer til både triatleter og svømmere i åbent vand, og som tilbyder en balance mellem komfort og ydeevne for at hjælpe dig med at svømme hurtigere.

Den nye Aegis X er rig på funktioner med teknologi, der oprindeligt stammer fra HUUBs flagskib Archimedes våddragt, og den har forbedret opdrift fra forbedrede materialer og overlegne panelmønstre for rotationsfrihed og lethed i svømningen.

X-O Skeleton
X-O Skeleton er udviklet i samarbejde med Huub Toussaint og Swim Smooth og er dragtens rygrad og støttestruktur, der holder svømmerens kerne lige og justeret i vandet. Mange svømmere øger deres modstandskraft og mister effektivitet ved at svømme med hofterne fra side til side. X-O Skeleton støtter svømmeren og gør det muligt for ham at skære gennem vandet pilekurve ligeud og tilskynder til et mere effektivt svømmeslag.

Rotationsfrihed
Din slagstil med en våddragt kan nu efterligne din slagstil uden våddragt, hvilket giver en Rotational Freedom, som normalt ikke ses i et produkt til denne pris. Fremragende panelmønstre, der gør det nemt at slå.

Breakaway lynlås
Det unikke design af HUUB's våddragter gør det muligt at komme hurtigst ud af våddragten i overgangen. Takket være innovationen og forskningen i HUUB's Breakaway Zipper-design stopper din fart ikke, når du er ude af vandet.

I korte træk

Anvendelse
Anvendelse
træning, Konkurrence
Type
Type
Våddragt
Lynlås
Lynlås
Løbende ryg

Funktioner

Tilsigtet brug
Triathlon, Open Water svømning
Køn
Herrer
Vigtigste oplysninger
Type:
Våddragt
Anvendelse:
træning, Konkurrence
Udstyr
Lynlås:
Løbende ryg
Øverste del
Armlængde:
Langærmet
Dragt / bukser
Benlængde:
Lang
Materiale
Materiale:
80% chloropren, 15% polyamid, 3% andre fibre, 2% bomuld
Snit
størrelsesinformation:
Normal i størrelsen
Pasform:
Smal
Modelår
2023
Produktnummer
1410567
EAN
5060782861546

Kundeanmeldelser

3.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
1
4 Stjerner
0
5 Stjerner
0
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
HUUB Aegis X 3:5 Fuld dragt Herrer, sort sort
Thomas
guter Våddragt med dårligem Preis - Leistungsverhältnis
Oversat fra Spansk Til originalen
Der Wetsuit ist im Prinzip gut, leider gibt es viele Nachteile! Das positive zuerst, die Passform bei Größe MT Medium Tall er for 180 cm til 191 cm og en vægt på 73 kg til 86 kg angegeben. Die Passform er i meinem Efterår 85 kg og 189 cm perfekt! Der Anzug sitzt wie eine zweite Haut! Die Optik mit den Farben und dem X ist sehr gut gelungen, der Neopren sind klasse aus. Die Nachteile, das Material ist sehr empfindlich, trotz Vorsicht und gefeilter Fingernägel habe ich schon kleine Schnitte im Anzug. Das X-O Skeleton (TM) skal anglich den Körper ausrichten, ich kann davon nichts spüren. Der Reißverschluß mit der „Schnell Aufreißöffnung“ oder „Fast Transition Technology“ soll Zeit sparen, man muss wirklich daran glauben, ich befürchte das der Reißverschluss nich so lange hält wie übliche. Ich würde vom Kauf wegen des hohen Preises abraten!
30.05.2021