Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

HUUB

38 Produkter
HUUB

HUUB - TILBEHØR TIL SVØMNING

Uanset om det er til svømning i åbent vand eller træning af svømmeteknik i poolen, så har HUUB det rigtige udstyr. Virksomheden blev grundlagt i 2012 og har base i Storbritannien. Der bliver brugt en masse tid på udviklingsarbejde for at kunne tilbyde de bedst mulige produkter til triatlon, Swimrun og endda cykling -fra hobbyniveau til professionel brug.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Triatlon og svømmesport optimeret med HUUB

Til dig, der har givet dig hen til svømmesportens mange glæder, har HUUB skabt en kollektion af innovativt svømmegear, som har til formål at øge din fart, performance og komfort i vandet. Udstyret er det perfekte supplement til dig, der holder af svømning alene eller foretrækker at kombinere sporten med grene som cykling og løb, så disciplinen bliver triatlon.

Kom godt fra start og sikkert i mål med HUUB gear fra CAMPZ

Bag mærket finder vi engelske Dean Jackson, der har adskillige års erfaring fra sportens verden og ikke mindst fra den krævende multisportsgren triatlon, som kombinerer svømning, cykling og løb i en disciplin, der kræver blod, sved og tårer. I 2012 valgte Dean at forvandle sin erfaring fra feltet til en stribe innovative og kvalitetsbevidste produkter, som forbedrer sportsudøverens præstationer og bringe ekstra komfort og performance til aktive udfoldelser i vand og på land. Initiativet blev starten på HUUB, der i dag er et internationalt mærke, som forhandles i store dele af verden og bruges af professionelle atleter verden over.HUUB Brownlee Agilis 3:5 Hos CAMPZ tilbyder vi et varieret sortiment af gear til svømning fra den dygtige producent. Alt det så du kan komme godt fra start og sikkert i mål, samt kaste dig over de mange udfordringer og glæder, der er forbundet med triatlon og svømning.

Bedre præstationer med innovative våddragter

Sortimentet af svømmegear fra HUUB og CAMPZ klæder den passionerede svømmer på fra top til tå. Det engelske brand har gjort sig bemærket ved deres innovative våddragter, som gang på gang sprænger rammerne for, hvad branchen hidtil har præsteret. De mange våddragter fungerer som en naturlig forlængelse af dig og sørger for, at du ligger optimalt i vandet. Samtidig giver de dig fremdrift, så du kan skyde igennem havet med forøget hastighed. I udformningen er mobiliteten vægtet, så intet hæmmer, når du er i færd med din sport. Den frie bevægelighed er resultat af en sublim pasform samt de superfleksible underarmspaneler. Våddragterne er lavet i en række forskellige modeller, så der altid er en, der stemmer overens med dit niveau og køn.

Din sport fuldendt med eksklusivt gear

Foruden de flotte performance våddragter, har HUUB skabt en kollektion af justerbare og dugfrie svømmebriller, som forbedrer dit syn i vand og derved bringer ekstra komfort og velvære til din sport. Ligeledes kan du supplere din svømmesport med brandets beskyttende hætter og oppustelige bøjer, hvoraf sidstnævnte øger din synlighed og sikkerhed i vandet. Har du brug for en pause i vandet, er bøjerne den perfekte makker. Når du træder op af vandet, er det tid til at iføre dig en af mærkets flotte stykker hovedbeklædning, som beskytter mod solen.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!