Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Løb ind i det nye år - Nyt løb uanset distance eller hastighed

Hydro Flask

40 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Sublime termoløsninger og kølende funktioner med Hydro Flask

Bring komforten med dig uanset, hvor dine veje fører dig hen. Hydro Flask fra CAMPZ er de mange innovative løsninger, som bevarer den ønskede temperatur for mad og drikkevarer. Alt det så du kan medbringe proviant, når du planlægger picnicture og større campingture eller blot søger en løsning, som harmonerer med hverdagens vekslende indhold.

Innovative løsninger siden 2009

I 2009 kom et nyt og banebrydende mærke til markedet, som siden den spæde start har stræbt efter at blive et af udendørsbranchens foretrukne brands. Hydro Flask har rødder i Bend, Oregon, og er skabt med det formål at forbedre din dagligdag og oplevelser i naturen. Det ved at tilbyde dig en stribe kvalitetsbevidste og prisvindende produkter, som er lige til at tage med på farten og til hver en tid sørger for, at dine varme og kolde drikke bevarer den korrekte og ønskede temperatur. Fra turene til og fra arbejde og de mindre udflugter i nærtliggende parker til de helt store campingture. Hydro Flask Wide MouthMed Hydro Flask og CAMPZ gøres de gode øjeblikke bedre.

Bedre oplevelser i naturen og dagligdagen

Hydro Flask og CAMPZ tilbyder en omfattende kollektion af termoprodukter og kølende løsninger, så du er sikker på, at kaffen forbliver varm, læskedrikkene holdes kolde og madpakken fortsat er værd at sætte tænderne i efter adskillige timer i det fri. Aldrig har det været lettere at tage komforten fra hjemmet og de hårde hvidevarer med dig overalt på din vej. Fra køletasker i større dimensioner, der er lige til at svinge om armen til mindre drikkeflasker, krus og sublime madpakkeløsninger af let vægt og i rustfrit stål. Det store udvalg af produkter gør det muligt at finde lige netop det produkt, du mangler for at forbedre dine oplevelser i naturen.

Skelsættende designs og unik virkeevne

De innovative køletasker fås i flotte designs med en blød, aftagelig skulderrem og en køletid på helt op til 48 timer. Hård bund beskytter taskens indhold, mens kraftige lukninger og syninger forhindrer indholdet i at finde vej ud af tasken. Et letvægtsdesign harmonerer med udflugter, hvor det er nødvendigt at tilbringe en del tid til fods, inden du når frem til den endelige destination. De mange drikkeflasker fra Hydro Flask er kendetegnet ved deres ergonomiske designs, kraftige skruelåg med integreret tætning og deres evne til at bevare de varme drikkes temperatur i op til 12 timer og de kolde drikkes temperatur i op til 24 timer.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!