Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

hyphen

3 Produkter
Kategorier
HYPHEN fra A-Z
  1. Badetøj
Pris i kr.
hyphen

Hyphen – Kompromisløs funktionsbeklædning

Med hyphen kan man trygt sende sine børn ud i solen. Den tyske virksomhed har sat sig for at skabe funktionel beklædning til de små, solglade vandhunde. Det hele startede med to vandsportsbegejstrede forældre, som ville dele deres passion med sine børn. Da ordentlig beklædning til børn var en mangelvare, begyndte de at udvikle idéerne til, hvad der senere skulle blive hyphen. Vandsportsbeklædningen til børn beskytter mod solstråler og er lavet af materialer, som tørrer hurtigt. Alle hyphen-produkter er skabt med moderne teknologi, er frie for skadelige stoffer og har bestået verdens strengeste UV-tests.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Sjove strandture med hyphen på kroppen

Der er mange måder at beskytte børn på, men når det drejer sig om solen, så skal man have respekt for dens kraftfulde stråler allerede fra barnsben af. Det er noget, som tyske hyphen har specialiseret sig i, så de kære poder kan blive skånet for UV-stråler. Det er især i livets første 18 år, at huden er mest følsom, da den endnu ikke er færdigudviklet, og derfor er børn og unge mere udsat i sollys. Hudtype har naturligvis noget at sige, men helt overordnet bør man altid iklæde sine børn noget UV-beskyttende tøj samt solcreme. Kollektionerne fra hyphen er udviklet i samarbejde med førende eksperter på området, og både dermatologer, ingeniører og andre eksperter har givet deres besyv med. De har hjulpet med at analysere og sammensætte materialerne, så der netop opnås beskyttelse til huden. Det giver dig som forælder en større tryghed i solen, da du dermed bedre kan lade barnet lege frit – uden at skulle tænke på solskoldning og efterfølgende større risiko for udvikling af hudkræft eller modermærkekræft. hyphen T-ShirtTøjet og tilbehøret fra mærket har bestået de hårdeste UV-tests på markedet, og i Tyskland har man stolte traditioner inden for tøjproduktion med UV-beskyttelse på allerhøjeste niveau, så du kan med god samvittighed pakke dine unger ind i disse bløde og komfortable tekstiler.

Gør dit barn en tjeneste med optimal solbeskyttelse

Selve UV-beskyttelsen er den primære katalysator for forskningen hos hyphen. Men der er flere faktorer i processerne, hvilket blandt andet betyder tekstiler, der er fri for skadelige stoffer, samt godkendt efter den tyske Oeko-Tex standard, som også er anerkendt på internationalt niveau. Det betyder samtidig bløde tekstiler, som ikke efterlader uønskede ting på huden, så børn dermed frit kan boltre sig i sollys. Derudover er der tilført elastan, så fleksibiliteten og strækbarheden øges, hvilket er godt for børn, som netop er meget i bevægelse. Det er ikke kun tøj, som hyphen har succes med. De byder nemlig også på tilbehør i forskellige former for hovedbeklædning. Dermed kan ethvert barn blive klædt optimalt på til solskin, så både hoved og krop beskyttes. Materialerne er desuden hurtigtørrende samt saltvands- og klorresistente, så der er total beskyttelse ned til de mindste detaljer. Det er en god idé at vaske saltvand eller klorvand ud af tekstilerne efter brug, og samtidig får man også skyllet rester af solcreme væk. Produkterne har også bedst af at tørre hængende, så undgå at opbevare dem i fugtig tilstand i længere tid, da det kan skade stofferne. Klæd dine børn på med UV-beskyttelse fra dette tyske mærke her på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!