Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

VINTERUDSALG! - Op til 70% rabat | 15% ekstra rabat på udsalgsvarer *RABATKODE: HOUDINIHYPE

Icebreaker

MADE DIFFERENT - Merinopioneren fra New Zealand
Icebreaker udnytter merinouldens temperaturregulerende egenskaber til det yderste. Flerlagsmaterialet af naturlige, high-performance fibre er den ideelle følgesvend til outdooraktiviteter. Slidstærkt tøj til udendørs brug drager stor nytte af den ekstra komfort fra kvalitetsmaterialet: det beskytter mod kulde, overophedning og lugtdannelse. Icebreakers filosofi er baseret på bæredygtighed og deres tilknytning til naturen. Den New Zealandske producent er i dag førende på markedet for merinobeklædning.
Se de nyeste produkter fra Icebreaker

Lær mere om Icebreaker

Icebreaker
Icebreaker har altid været en pioner inden for brugen af merinould. I 1994 var Icebreaker de første til at genkende det enorme potentiale i den fantastiske, naturlige fiber, som ikke kun overgår, plastik og syntetiske materialer, men er også et meget bedre valg for miljøet.

Icebreaker Transparency Guide
I løbet af de sidste 21 år har Icebreaker udviklet sig til et særdeles etisk og bæredygtigt firma. Selv om de er stolte af hvad de har opnået indtil nu, er de fast besluttede på at forbedre sig hver dag. I denne rapport viser firmaet åbent, ærligt og i detaljer Icebreakers vej og udvikling fra grundlæggelsen indtil i dag. Mere

Icebreaker

554 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
10