CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Icebreaker Anatomica

2 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Herrer 2

Størrelse

  • S
  • XXL

Farve

  • grå

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Icebreaker Anatomica Trusser Herrer, grå
Icebreaker Anatomica Trusser Herrer, grå grå
Icebreaker
Anatomica Trusser Herrer, grå
Vejl. udsalgspris 289 DKK 199 DKK
  • Versioner: S
- 31 %
UDSALG
Icebreaker Anatomica Cool-Lite Badebukser Herrer, grå
Icebreaker Anatomica Cool-Lite Badebukser Herrer, grå grå
Icebreaker
Anatomica Cool-Lite Badebukser Herrer, grå
Vejl. udsalgspris 289 DKK 219 DKK
  • Versioner: XXL
- 24 %
UDSALG

Blødt og varmt inderlag

Icebreaker Anatomica er en kollektion fra Icebreaker, der sørger for, at dit inderste lag er en blød og rar oplevelse og som samtidig passer på, at du kan holde varmen. Den unikke merinould regulerer din kropstemperatur naturligt og sørger for at du ikke lugter selv efter flere dages intense aktiviteter i naturen. Icebreaker Anatomica drager fordel af Corespun teknikken, hvor den unikke merinould fra New Zealand er spundet sammen med supertynd nylon for at give dig den stærkeste og mest funktionelle beklædning.

Merino-uld fra usædvanlige får

Icebreaker er en af de mest anerkendte outdoor-tøjproducenter i verden, særligt når det kommer til bæredygtighed, miljøvenlighed, social etik og dyrevelfærd. Den visionære Jeremy Moon startede virksomheden, da en backpacker i New Zealand i 1995 introducerede ham til en farm i bjergene, der producerede termisk undertøj i 100 procent uld. Lige siden har Icebreaker været anerkendt på verdensplan for deres unikke merinould, der består af usædvanligt stærke fibre. Icebreaker Anatomica Cool-LiteI dag har Icebreaker et enormt katalog med outdoor-tøj, der stadig vokser i popularitet over hele kloden.

Naturligt reguleret kropstemperatur

Alle produkter fra Icebreaker består af 85 procent naturlige fibre, som er et led i Icebreakers filosofi om at påvirke naturen og miljøet så lidt som muligt i alt hvad de producerer. De hårdføre merinofår i New Zealand er polstret til at klare et ekstremt skiftende klima i bjergene, hvor temperaturene kan skifte fra -10 grader om vinteren til +30 om sommeren. Derfor er Icebreakers tøj allerede fra naturens side skabt til at regulere din kropstemperatur under alle tænkelige vejrforhold. Alle outdoor-entusiaster ved hvor vigtig beklædning er, og i hvor høj grad det handler om en kombination af de rigtige lag. Hos CAMPZ kan du roligt starte med et lag fra Icebreaker Anatomica som dit inderste lag, inden du giver dig på den helt store udflugt i naturen.

Ultralet og sømløs

Med undertøj og T-shirts fra Icebreaker Anatomica vil du mærke fantastisk, naturligt og blødt stof mod din hud, som du ikke finder lignende andre steder. Med den sømløse samling slipper du også for irriterende syninger, og ender nemt med at glemme, at du overhovedet har tøj på. På CAMPZ finder du de ultralette T-shirts, sports-BH'er, badetøj, boxers og tank tops fra kollektionen. Du kan samtidig have god samvittighed, når det kommer til dyrevelfærd. Det unikke materiale kommer nemlig direkte fra får, der lever under de bedst tænkelige forhold på sydøen i New Zealand.