CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Icebreaker Everyday

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 1

Størrelse

  • XS

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Icebreaker 175 Everyday Undertøj Damer, sort
Icebreaker 175 Everyday Undertøj Damer, sort sort
Icebreaker
175 Everyday Undertøj Damer, sort
Vejl. udsalgspris 659 DKK 429 DKK
  • Versioner: XS
- 34 %
UDSALG

Skitøj som er behageligt og åndbart

Står du på ski, så ved du, at skiundertøj, der lugter af sved eller kradser, er ubehageligt at have på.Icebreaker 175 Everyday LS Icebreaker Everyday er komfortabelt skiundertøj, der giver dig lov til bevægelse og lader kroppen ånde. Få det på CAMPZ.dk.

Icebreaker Everyday udnytter merinouldens bedste egenskaber

Icebreaker er en New Zealandsk virksomhed, som i 1995 blev skabt ud fra en drøm om at benytte mange flere naturlige fibre i tøj til aktive udendørsmennesker. I mange år var det syntetiske fibre, der prægede det meste sportstøj. De kommer dog hurtigt til at lugte, når man sveder. Derfor lod Icebreaker sig inspirere af merinoulden og dens gode egenskaber. Ulden stammer fra merinofårene, som lever under hårde betingelser i bjergene. De er vant til kulde, regn og snestorme. Det betyder også, at den fine og bløde merinould er skabt, så den kan modstå lidt af hvert. I modsætning til almindelig uld kradser det ikke men er behageligt at have på kroppen. Merinoulden regulerer din kropstemperatur og holder dig varm, når det er koldt, og kølig når det er varmt. I modsætning til mange andre fibre begynder merinoulden heller ikke at lugte, når du dyrker sport eller er aktiv. Icebreaker Everyday, som du kan købe hos CAMPZ.dk, er netop lavet i den funktionelle og komfortable merinould.

Undertøj til hverdag og sport

Når du er aktiv udendørs, så er det uanset vejret vigtigt, at du kan regulere din tøjmængde og derved kroppens temperatur i takt med, at det bliver koldere eller varmere. Derfor bruger man ofte tre-lags princippet, hvor man har et inderlag, et mellemlag og et yderlag af tøj på kroppen. Icebreaker Everyday er en kollektion af basistøj eller undertøj til hverdagsbrug og sportsbrug. Undertøjet er netop fremstillet i 100% merinould og skal holde din krop tør og varm, når du for eksempel er aktiv på ski. Merinould afgiver varme, også når det bliver vådt, og er derfor optimalt som brug i det inderste lag. Icebreakers serie af skiundertøj findes til både damer og herrer, og hos CAMPZ.dk finder du både kort- og langærmede undertrøjer, boxershorts lange underbukser med mere.