CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Icebreaker Oasis

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 1

Størrelse

  • XS

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Icebreaker 200 Oasis Shorts Damer, sort
Icebreaker 200 Oasis Shorts Damer, sort sort
Icebreaker
200 Oasis Shorts Damer, sort
Vejl. udsalgspris 489 DKK 319 DKK
  • Versioner: XS
- 34 %
UDSALG

Kom i et med naturen

Icebreaker Oasis er en kollektion af basislag fra Icebreaker produceret i det meget populære merinould. Basislag fra Icebreaker Oasis er ikke bare ultralette og svedtransporterende, de er også fantastisk bløde og naturligt lugtafvisende. Ulden kommer fra får i New Zealand, der naturligt regulerer deres kropstemperatur efter vejrforholdene. Samme oplevelse får du også, når du ifører dig produkter fra Icebreaker. Du kommer simpelthen til at føle dig i et med naturen.    

Pionerer fra New Zealand

Icebreaker, der stammer fra Wellington i New Zealand er en af de allerstørste pionerer, når det kommer til at have en så naturlig og bæredygtig produktion som muligt. Alt produktion foregår med den største respekt for dyrenes velfærd og er i bund og grund et forsøg på at overføre naturens kræfter som fårene lever godt af til outdoor-entusiaster. Fårene overlever ekstreme temperaturskift året rundt i de New Zealandske bjerge og sletter. Det er hårdføre dyr, og det giver fibrene i merinoulden en unik styrke som kan mærkes i produkterne fra Icebreaker. Icebreaker 200 Oasis Single Line SkiIcebreaker har fået outdoor-entusiaster i hele verden til at spærre øjnene op og få øje på fordelene ved det naturlige merinould, og det bliver kun mere og mere populært.

Både til naturen og sofaen

Hos CAMPZ finder du et stort udvalg fra Icebreaker Oasis kollektionen. Materialet er så naturlig blødt og behageligt, at flere kunder beretter, at de også bærer tøjet selvom de bare er derhjemme og slapper af på sofaen. Kollektionen indeholder de populære og ultrabløde leggings og lange uldunderbukser, men også T-shirts med korte og lange ærmer og med lynlås. Icebreaker Oasis er et rigtig godt bud, hvis du vil have et lidt ekstra lækkert uldprodukt som dit outdoor basislag, men som også kan bruges til hverdag eller fysisk aktivitet, der ikke nødvendigvis foregår i naturen. På CAMPZ kan du passende håndplukke den bedste løsning og kvalitet til dig selv og din næste outdoor aktivitet i skoven, fjeldet eller på ski.

Exceptionel stretch

Icebreaker er specialister i at bruge den specielle spinningteknik Corespun, der kombinerer den utrolig stærke merinould fra fårene i New Zealand med supertynd nylon. Det resulterer i en exceptionel stretch i tøjet, og en funktionalitet der er svær at finde på samme niveau andetsteds. Du kan endda bære tøjet i flere dage på dine udflugter og slippe for at lugte, selvom du ikke har været i bad. Merinoulden sørger nemlig for naturlig afvisning af kropslugt.